Desmit korejiešu jaunības saglabāšanas noslēpumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Skatoties uz korejiešu sievietēm, daudzi no mums vēlas uzzināt visus viņu skaistuma noslēpumus. Papildus veselīgam dzīvesveidam un pareizam uzturam ir vēl divi jaunības saglabāšanas "noslēpumi": plastiskā ķirurģija un augstas kvalitātes korejiešu kosmētika sejai un ķermenim. Apskatīsim, kādas procedūras veic korejieši, lai izskatītos mūžam jauni, vēsta portāls "Clutch".

1. Plastiskā ķirurģija - dāvana izlaidumā 

Korejieši dievina eiropeisko sejas tipu: maza, ovāla seja, lielas acis, taisns deguns un V veida zods. Acu palielināšanas operācija vai dubultā plakstiņu operācija ir standarta dāvana, ko vecāki dāvina bērnam skolu beidzot. 

2. Rūpējieties par sevi jau no pusaudža vecuma

Korejieši nerisina ādas novecošanās sekas, bet novērš tās. Korejas sievietes ir ļoti disciplinētas un dienas laikā noteikti atcerēsies notīrīt seju.

3. Attīrīšana vairākos posmos

Korejieši īpašu uzmanību pievērš sejas kopšanas sistēmas pirmajam solim - tīrīšanai. Āda tiek tīrīta divreiz dienā: hidrofila eļļa, pēc tam putas tiek uzklātas ar silikonu suku, kas nodrošina maigu un delikātu tīrīšanu, nekairinot ādu, pēc tam noslauka seju ar toneri, kas atjauno pH līmeni.

4. Vairāk rūpes nekā kosmētika

Mazāk dekoratīvās kosmētikas, bet gan vairāk ādas tīrīšanas vairākos posmos. Korejā svarīga grima sastāvdaļa ir tieši sejas ādas kopšana, kas piešķir seja mitrumu. 

5. Pastāvīga sejas mitrināšana

Korejiešiem obligāti ir lietot sejas mitrinošu aerosolu. Korejieši ir pieraduši lietot mitrinātāju mājās un darbā, jo tas tieši ietekmē ādas stāvokli. Sausais gaiss slikti ietekmē ādu, kas noved pie plankumu un dziļu grumbu veidošanās. Lai pastāvīgi mitrinātu ādu, katrai korejiešu sievietei somiņā jābūt sejas izsmidzinātājam, ar kuru viņa visu dienu mitrina ādu.

6. Aizsardzība pret sauli

Viens no grumbu parādīšanās iemesliem ir novecošana - ultravioleto staru ietekme uz sejas ādu. Ja nevērīgi izturaties pret SPF aizsardzību, āda ātrāk kļūst sausa un raupja, uz tās parādās pigmentācijas plankumi un sejas ādas tonis kļūst nevienmērīgs. Korejieši katru dienu valkā sauļošanās līdzekli.

7. Korejiešu sejas maskas jebkurā laikā un vietā

Lieliski līdzena āda ar vienmērīgu toni liek domāt, ka visi korejieši būtu mūžīgi jauni. Sejas maskas ir efektīva un ātra ādas atjaunošanas metode. Ja mēs lietojam sejas masku pirms kāda notikuma, tad korejieši masku uzklāj gandrīz katru dienu. Maskas baro un mitrina ādu šūnu līmenī, normalizē ādas hidrobalansu, tāpēc korejieši izskatās veseli un atpūtušies, neskatoties uz nerimstošo darba ritmu.

7. Sejas masāža

Maiga masāža sejas kopšanas līdzekļu lietošanas laikā palīdzēs atpūsties un iegūt veselīgāku un tvirtāku ādu.

8. Acu kontūru kopšana

Grumbas zem acīm var viegli nodot vecumu, bet ne korejiešu sievietei. Regulāri tiek izmantoti acu plāksteri un dabiski acu krēmi. Visefektīvākie acu plāksteri un krēmi ir balstīti uz fermentiem. Fermentu enzīmu krēms ar galaktomicetiem, keramīdiem un makadāmijas eļļu intensīvi mitrina, atjauno aizsargājošās funkcijas un aktivizē šūnu atjaunošanās procesus. Produkts tiek uzklāts īpašā veidā, tikai ar zeltneša palīdzību, jo tas ir visvājākais un nerada ievainojumu plānai ādai ap acīm.Acu plāksteri ar raudzētām sastāvdaļām un jūras aļģu ekstraktiem nodrošina efektīvu cīņu pret novecošanu. Acu plāksteri saglabā mitrumu, atjauno un atjauno ādu.

9. Ādas mikrobioma aizsardzība

Ādas mikrobioms ir mikroorganismu kolekcija, kas apdzīvo gan ādas virsmu, gan slāņus. Tie veido "cilvēka vairogu" un neļauj ārējiem faktoriem (gaisam, alergēniem utt.) ietekmēt ādu. Tikai sabalansēts mikrobioms var nodrošināt efektīvu aizsardzību. Gaisa piesārņojums un stress negatīvi ietekmē ādas mikrobiomu un izjauc tās līdzsvaru, izraisot pūtītes, jutīgumu, novecošanos un citus ādas apstākļus. Probiotiskā kosmētika ir visefektīvākais līdzeklis ādas mikrobioma līdzsvara atjaunošanai. Tagad korejiešu kosmētika ar probiotikām piesaista uzmanību to efektivitātes dēļ, kas nodrošina atjaunošanos, cīnās pret pūtītēm un jutīgumu, kā arī dehidratāciju.

10. "Kosmetoloģiskās procedūras" mājās

Neinvazīvas karboksiterapijas maskas ir metode, kā atjaunot ādas elpošanu bez adatām. Neinvazīvu karboksiterapiju izmanto 5 procedūru kursos divas reizes nedēļā. Procedūrai ir tūlītējs liftinga efekts, izlīdzinot grumbas, atjaunojot ādas toni un palielinot elastību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu