Rebeka Koha priecē ar sievišķīgu tēlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latvijas svarcelšanas zvaigzne Rebeka Koha svētdien sociālajā vietnē "Instagram" paziņoja, ka pievērsusies islāma ticībai. Tagad sportiste atrodas Turcijā, kur pavada laiku ar savu līgavaini.

Kohas treneris medijiem atklāja, ka šobrīd Koha devusies uz Turciju pie sava līgavaiņa. No turienes viņa dalījās ar jauniem kadriem, kuros parāda savu jauno stilu. 

Sportiste iemūžinātajās fotogrāfijās redzama balta žaketē, biksēs un augstpapēžu kurpēs, kā arī ar galvassegu. Fotogrāfijās nav redzamas sportistes ķermeņa daļas vai mati. 

"Lai jūs varētu runāt par to, cik mēs esam lieliski," pie fotogrāfijām rakstīja Koha. Tajās viņa redzama gan ar līgavaini, gan viena pati. 

Izvēlētais apģērbs atšķiras no iepriekš publicētajiem Kohas hidžābiem, ko atzinīgi novērtēja viņas fani, rakstot, ka sportiste izskatās lieliski un viņai šāds koptēls ļoti piestāv. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Foto: Instagram/ rebeka_koha

Atgādinām, ka Koha šopavasar saderinājās ar Katarā dzimušo diska metēju Moazu Mohamedu Ibrahimu. Abu attiecības sākās aptuveni pirms astoņiem mēnešiem, kad abi iepazinās sacensību laikā.  

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu