Diāna Kubasova publisko iespaidīgu video par saviem dzīves mirkļiem Bali

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu modele Diāna Kubasova, kura jau vairākus mēnešus uzturas Bali, publiskojusi satriecošu atskatu uz savu pēdējo mēnešu dzīvi Bali. 

Vietnē "Instagram" viņa dalījusies ar aptuveni minūti garu māksliniecisku video, kurā redzama meditējot, peldoties, pamostoties virs koku galotnēm un baudot atpūtu ar draugiem.

"Visi saka, ka pēdējo reizi sala bija tik klusa, līdzsvarota un tīra pirms vairākām desmitgadēm, kad populāras filmas un  "Instagram"  to vēl nebija padarījuši par vienu no populārākajiem ceļojumu galamērķiem pasaulē.

Esmu tik ļoti svētīta, ka varu būt šeit un izbaudīt tukšās pludmales, ceļus, kuros nav sastrēgumu, restorānus, kuros varu vienkārši ieiet un paēst, lai gan parasti viņi ir rezervēti vairākus mēnešus uz priekšu. 

Bali valdības solītais robežu atvēršanas datums ir 11. septembris. Jau tagad daudzi mani draugi un ģimenes locekļi plāno apmeklēt Dievu salu, līdz tā tiks atvērta! Nevaru sagaidīt, kad izvedīšu viņus pa manām iecienītākajām salas vietām," pie video rakstīja Kubasova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on

Atgādinām, ka Kubasova jau iepriekš pauda skumjas, ka netiek atpakaļ uz Latviju. Viņa vietnē "Instagram" dalījās savā bēdu stāstā. "Mans ceturtais mēģinājums doties uz Latviju izgāzās - nu jau ceturtais lidojums, kas tika atcelts! Jūtu, ka Bali ar mani vēl visu nav paveikusi un galīgi nelaiž mani mājās!" 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu