Neticama veiksme! 53 gadus šķirtas māsas satiekas pateicoties Covid-19

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Divas māsas Nebraskas štatā ASV ir satikušās pēc vairāk nekā pusgadsimtu ilgas neredzēšanās - tam par iemeslu kalpojusi saslimšana ar Covid-19, vēsta CNN.

Šī gada maijā 73 gadus vecā Dorisa Kripena ir inficējusies ar jauno koronovīrusu - sievietei no sākuma šķitis, ka viņa vienkārši ir saaukstējusies, taču ar laiku viņa ir ļoti novārgusi, kas novedis pie neveiksmīga kritiena un salauztas rokas. Kripena ir aizvesta uz slimnīcu, kur viņai konstatēta saslimšana, kuras dēļ viņai ārstniecības iestādē ir bijis jāpavada 30 dienas.

Pēc slimnīcas Dorisa ir nosūtīta uz rehabilitācijas centru Fremontas pilsētā, kur viņa sastapusi 53 gadus veco Bevu Boro, kas tur strādājusi jau vairāk nekā 20 gadus. Boro pēcāk medijiem atklājusi, ka ir sapratusi, ka ir pacientes māsa, pateicoties viņas uzvārdam.

Beva ir uzrakstījusi viņu tēva vārdu uz tāfeles, lai pārliecinātos, ka patiešām runā ar savu māsu un Dorisa, kurai ir dzirdes traucējumi, to ir apstiprinājusi. Sievietēm ir dažādas mātes un ģimene laika gaitā nav uzturējusi kontaktu.

"Šī ir patiesa svētība - ja mani nebūtu nosūtījuši uz rehabilitācijas centru, es nekad nebūtu atradusi māsu," CNN minējusi Kripena.

Sievietēm ir arī citi brāļi un māsas, un Boro žurnālistiem ir atklājusi, ka viņa aktīvi strādā pie ģimenes atkalsatikšanās.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu