Britnijas Spīrsas tēvs komentē sazvērestības teorijas par popdīvas "turēšanu gūstā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Popdīvas Spīrsas fani pavisam nesen izveidoja kampaņu #FreeBritney, ar lūgumu atbrīvot sievieti no ieilgušās aizbildniecības. Dīvas tēvs un bijušais aizbildnis komentē situāciju, kādā nonākusi viņa meita. 

Džeimijs Spīrss, popzvaigznes Britnijas Spīrsas tēvs, ir nosaucis #FreeBritney kampaņu par joku un paziņojis, ka viņš ir noguris no baumām, ka popdīva tiek izmantota.

"Pasaulei nav ne jausmas," sacīja 68 gadus vecais zvaigznes tēvs. "Kalifornijas tiesa izlemj, kas ir vislabākais manai meitai. Tā nav neviena cita darīšana."

Kādā intervijā Džeimijs piebilda, ka "sazvērestību teorētiķi neko nezina. Man katru gadu tiesai jāziņo par katru iztērēto monētu. Kā lai es vispār kaut ko nozagtu?"

Kustību #FreeBritney uzsāka fani, kuri uzskatīja, ka Spīrsa tiek turēta gūstā, kam ir saistība ar viņas tēva aizblidniecību. Spīrsas tēvs kopā ar advokātu Endrjū Valdo kontrolē dziedātājas īpašumus, izdevumus, dziesmas, kuras dziedātāja izdod, kā arī viņas sociālos tīklus. 

Spīrsas tēvs, kurš pagājušajā gadā atzina, ka viņa attiecības ar meitu vienmēr ir bijušas saspīlētas, septembrī iesniedza lūgumu uz laiku atkāpties no aizbildņa lomas, atsaucoties uz viņa personīgo veselību.

Jūlija sākumā dziedātājas māte Linne Spīrsa iesniedza oficiālu lūgumu vairāk iesaistīties meitas finanšu lēmumos. Sociālajos medijos sieviete faniem sacīja, ka Spīrsai klājas labi.

Tomēr 2008. gadā izdevniecība "Rolling Stone" iemūžināja ierakstu, kura fonā var dzirdēt Spīrsu, sakot: "Es būtībā tikai vēlos, lai mana dzīve atgrieztos…

Es gribu, lai varētu vadīt savu automašīnu. Es gribu, lai es pati varētu dzīvot savā mājā. Es gribu, lai varu izvēlēties, kurš būs mans aizbildnis." 

Džeimijs Spīrss sacīja, ka viņu visvairāk uztrauc dažu visdedzīgāko #FreeBritney atbalstītāju izturēšanās. "Cilvēki ir nikni un izsaka nāves draudus. Tas ir šausmīgi. Mēs nevēlamies šāda veida fanus," sacīja dīvas tēvs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu