Stepaņenko atklāj, kā Petrosjans viņai paziņojis par vēlmi šķirties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jeļena Stepaņenko un Jevgēnijs Petrosjans
Jeļena Stepaņenko un Jevgēnijs Petrosjans Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievu humoriste Jeļena Stepaņenko sevis izveidotajā raidījumā "Vēl nav vakars!" atklāja, kā viņas bijušais vīrs, humorists Jevgeņijs Petrosjans uzsācis sarunu par laulības šķiršanu.

Jeļena Stepaņenko pēc šķiršanās no Jevgēnija Petrosjana radikāli izmainījās: viņa mainīja savu vizuālo tēlu, zaudēja svaru un izveidoja savu televīzijas šovu. Raidījumā sieviete atklāja, kā Jevgēnijs Petrosjans, ar kuru sieviete bija precējusies 33 gadus, pateicis, ka vēlas šķirties. 

"Tas bija liels pārsteigums," atcerējās Jeļena. Viņa atzīmēja, ka ir priecīga par bijušo vīru, ja viss, kas šobrīd rakstīts medijos par Petrosjanu, ir patiess - viņš ir laimīgs ar savu jauno sievu un abiem ir arī bērns.

Stepaņenko paskaidroja, ka Petrosjans šķiršanās faktu paziņojis ap pulksten 12 naktī. "Es piecēlos, lai padzertos, pēcāk man bija ieplānota gara ekskursija uz Sibīriju. Viņš man pēkšņi saka: "Zini, es gribu tev pateikt". Cilvēks pateica visu, un es tikai klausījos. Tad es atbildēju: "Es tagad izdzeršu ūdeni, bet piecos no rīta es došos prom. Es par to padomāšu," stāstīja Stepaņenko.

Sieviete neslēpa, ka viņai šāds paziņojums bija liels šoks un viņa neko tamlīdzīgu nebija gaidījusi. Tiesa, viņa par šķiršanos nav raudājusi, jo paļāvusies uz "likteni".

 "Es negribēju šķirties, bet kad tas notika, es to pieņēmu," bilda humoriste.

Atgādinām, ka pērnā gada vasarā tapa zināms par Krievijā pazīstamo humoristu Stepaņenko un Petrosjana laulības šķiršanu. Kā izrādās, pāra laulība izjukusi, jo Petrosjanam esot uzradusies mīļākā - viņa tolaik 29 gadus vecā asistente.

Vēlāk tapa zināms, ka 74 gadus vecais Petrosjans apprecējis savu 30 gadus veco asistenti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu