Porzinģis nebija Dalasas plānos? NBA leģenda atklāj interesantu detaļu par latvieša maiņas darījumu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Leģendārais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Tims Hārdevejs sarunā ar "Fort Worth Star-Telegram" atklājis kādu būtisku detaļu par aizvadītā gada maiņas darījumu, kura rezultātā Kristaps Porziņģis kļuva par Dalasas "Mavericks" spēlētāju.

2019. gada janvārī Kristaps Porziņģis maiņas darījumā nonāca Dalasas "Mavericks" sastāvā. No Dalasas prom devās perspektīvais Deniss Smits jaunākais, Deandre Džordans, Veslijs Metjūzs un drafta izvēles. Savukārt Ņujorku kopā ar Porziņģi pameta arī Kortnijs Lī, Trejs Bērks un Tims Hardevejs jaunākais, kura tēvs tad arī atklājis būtisku detaļu par maiņas darījumu.

"Daudzi cilvēki šo nezina, bet maiņas darījums nesākās ar Kristapu Porziņģi. Tas sākās ar Timu Hardeveju jaunāko. Visi uzskata, ka tas ir Porziņģa maiņas darījums," skaidro Hardevejs vecākais.

"Dalasa zvanīja Ņujorkai un vispirms vaicāja par Timu. Tieši viņu Dalasa gribēja. Tad Ņujorka teica: "Ko jūs domājat par Porziņģi?" Pēc tam Tims tika pievienots Porziņģa darījumam," norādīja leģendārais basketbolists.

Porziņģa, vai šajā situācijā jāsaka - Hardeveja maiņas darījumu var raksturot kā vienu no aizvadītās dekādes veiksmīgākajiem, jo, kamēr "Mavericks" ieguva savu otro zvaigzni Porziņģa personā, kā arī lielisku trešo opciju (Hardeveju), "Knicks" no konkrētā maiņas darījuma ir ieguvuši ļoti maz, jo Deniss Smits jaunākais nav spējis attaisnot uz sevi liktās cerības.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu