"Kas laukumā tas uz mēles" Paldies, Rebeka, un atskats uz Latvijas sporta zelta mirkļiem

Podkāsta epizode #02
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" otrajā epizodē apspriežam aizvadītās nedēļas jaunumus no Ziemeļamerikas un Rīgas "Dinamo" frontē, kā arī atskatāmies uz Rebekas Kohas pieņemto lēmumu beigt karjeru. Podkāsta otrajā daļā nedaudz atkāpjamies no ikdienas aktualitātēm, lai apspriestu Latvijas sporta spilgtākos mirkļus.

Ir pienākusi kārta jau otrajai podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" epizodei. Savas cīņas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) laukumos un uz Nacionālās hokeja līgas (NHL) ledus joprojām turpina Latviešu zvaigznes - Kristaps Porziņģis, Rodions Kurucs, Anžejs Pasečņiks, Teodors Bļugers un Elvis Merzļikins. Tiesa, aizvadītajā nedēļa latviešu pārstāvēto komandu sniegums varēja arī būt labāks.

Tāpat lielas lietas kopš mūsu pēdējā podkāsta ir paspējusi izdarīt arī Rīgas "Dinamo", papildinot sastāvu ar vairākiem kvalitatīviem leģionāriem.

Šīs nedēļas, iespējams, skaļākais notikums ir Rebekas Kohas paziņojums par karjeras noslēgšanu. Aprunāsimies par to, kāpēc šāds lēmums ir saprotams no sportiskās puses.

Rebekai viennozīmīgi bija iespējas Latvijas sportam sagādāt vēl kādu spožu mirkli, bet tas tā nenotiks, tāpēc, lai uzlabotu garastāvokli gan skatītājiem, gan sev, atskatīsimies uz Latvijas sporta spožākajiem mirkļiem.

Audio: Podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #02

 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu