Svētdienas horoskops: 16. augusts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 16. augustam. 

AUNS Emocionālā ziņā būsi viegli aizkaitināms, impulsīvs. Taču, ja arī pateiksi kādu asāku vārdu tuviniekiem, ātri apzināsies savu kļūdu un atvainosies. Šodien nav izslēgti negaidīti, patīkami ciemiņi.

VĒRSIS Tava ietiepība, principiālā nostāja var kļūt par tevis paša lielāko ienaidnieku. Mēģini katrā dzīves situācijā saskatīt kompromisa iespējas, nestādīt savu viedokli, kā pārāku par tuvinieku uzskatiem!

DVĪŅI Būsi gaidīts viesis jebkurā kompānijā. Nav izslēgts, ka nolemsi pats sarīkot nelielu mājas ballīti. Uz viesiem neapšaubāmi atstāsi labāko iespaidu. Dienas izskaņā ieteicams pārdomāt nākamās nedēļas plānus.

VĒZIS Modīsies labā noskaņojumā, kurš atspoguļosies gan attiecībās ar mājiniekiem, gan ikdienas gaitās. Sapratne ar otro pusīti palīdzēs izrunāt sasāpējušus saimnieciskos jautājumus, noslīpēt kopdzīves nebūšanas.

LAUVA Emocionālā ziņā šobrīd būsi noslēgtāks nekā ierasts. Labprāt izvēlēsies pabūt vienatnē, pārdomāt dzīvi, nesenos notikumus. Rēķinies, ka otrā pusīte pretēji tev, tieksies atvērties, izrunāt visas nebūšanas.

JAUNAVA Patiesi rūpēsies par to, lai tava māja būtu tīra un kārtīga. Saskarsmē ar otro pusīti būsi diezgan jūtīgs, viegli aizskarams, taču lieli strīdi tamdēļ nav gaidāmi. Šodien vēlams atturēties no grādīgajiem!

SVARI Šobrīd priekšplānā izvirzīsies privātās dzīves nianses. Labprāt veltīsi laiku sarunām ar mīļoto cilvēku, kopīgi meklēsiet jaunus veidus, kā padarīt kopdzīvi interesantāku, piesātinātāku.

SKORPIONS Noteikti ļauj sev nesteidzīgi atvilkt elpu no ikdienas uztraukumiem, palutinies ar glāzi laba vīna vai konjaka. Otrās pusītes klātbūtne tā vien mudinās domāt par erotiskajiem priekiem.

STRĒLNIEKS Intereses, tāpat, kā vēlamo izklaižu saraksts būs patiesi daudzpusīgs. Nebūs nekāds brīnums, ja vienlaikus pievērsīsies vairākām lietām. Pielūko, lai tava rīcība nesāk kļūt haotiska, pārlieku impulsīva.

MEŽĀZIS Nekļūsti sīkumains attiecībās ar ģimenes locekļiem. Mēģini cītīgāk iejusties otra ādā, izprast viņu viedokli, motivāciju. Šis ir piemērots brīdis, lai dotos pie dabas, izbaudītu lauku burvību.

ŪDENSVĪRS Tevi saistīs radošas aktivitātes, kā arī veicināsies interese par dzīves filozofisko pusi. Kādam Ūdensvīram dzims vēlme apmeklēt astrologu, lai skaidrāk izkristalizētu nākotnes ieceres.

ZIVIS Patiesi piemērots brīdis, lai veltītu uzmanību atvasītēm, viņu audzināšanai. Sarunās ar jaunāko paaudzi gūsi priekš sevis vērtīgas atziņas. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu