Paldies visiem labdariem! Saziedoti nepieciešamie līdzekļi mazās Selīnas rehabilitācijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deviņus gadus vecā Selīna Skudra.
Deviņus gadus vecā Selīna Skudra. Foto: No personīgā arhīva

Pirms neilga laika aicinājām palīdzēt mazajai Selīnai - meitenei bija nepieciešami 4400 eiro, lai apmeklētu regulāras fizioterapijas un audiologopēda nodarbības. Mums visiem kopā tas ir izdevies - līdzcilvēki palīdzējuši Selīnai iespēju dzīvot pilnvērtīgāk!

Selīnas māmiņa Kristīne pasakās visiem ziedotājiem:

"Milzīgs paldies no Selīnas un visas mūsu ģimenes. Es ļoti novērtēju līdzcilvēku rūpes par mūsu meitiņu, mēs jūtamies īpaši un izredzēti!"

Tāpat arī rehabilitācijas centrs POGA un blogeris Pipars, kuri aktualizējuši Selīnas ģimenei vajadzīgo atbalstu, pasakās visiem iesaistītajiem: "Dziļi pasakāmies visiem! Lieli malači! Tagad būs mazliet jāiespringst un jāpierāda, ka mēs varam vēl vienam bērnam palīdzēt. Neizsakāms paldies vēlreiz un tiekamies burgeru ballītē jau 19. augustā!"

Selīnai ir deviņi gadi. Meitenīte pasaulē ieradās krietni pirms noliktā laika, 30. grūtniecības nedēļā un svēra vien 1.36 kilogramus. Mazulīte piedzima ar meningītu, kura ārstēšanai tika lietotas ļoti stipras antibiotikas, kas vēlāk atstāja sekas uz Selīnas dzirdi - meitenei ir 3-4 pakāpes vājdzirdība.

Foto: No personīgā arhīva

Selīnas diagnoze ir cerebrālā trieka ar spastisku diplēģiju. Ar šīm problēmām Selīnas un viņas ģimenes pārdzīvojumi vēl nebija galā, jo mazulīte gada vecumā guva applaucējumus un vēl šobrīd izjūt negadījuma sekas, jo regulāri jāveic ādas pārstādīšanas operācijas.

Ģimenei tie ir milzīgi pārdzīvojumi, ārstu un rehabilitācijas apmeklējumi, kā arī piedalīšanās meitas izglītošanā un citās ikdienas rūpēs par meitenīti. Neskatoties uz Selīnas pārdzīvoto, meitenīte ir ļoti pozitīva, komunikabla, draudzīga un apmeklē skolu. Savu brīvo laiku Selīna ļoti labprāt pavada kopā ar draugiem.

Foto: No personīgā arhīva

Šī gada 19. augustā, vasaras izskaņā, blogeris Rojs, kurš plašāk zināms kā Pipars, sadarbībā ar rehabilitācijas centru POGA ielūdz uz tradicionālo labdarības burgeru ballīti! Burgeru ballītes rīkošanas iemesls ir pievērst uzmanību bērniem ar īpašām vajadzībām, sagādāt viņu ģimenēm skaistus svētkus un satikties ziedotājiem, un atbalstītājiem. 

Burgeru ballīte šogad notiks jau trešo gadu. Ar katru gadu atbalstītāju pulks kļūst plašāks. Bērnus priecēs Daktera Klauna komanda, muzikālos priekšnesumus sniegs grupas "Bad Habits", "Laime pilnīga", kā arī tādi mākslinieki, kā Katrīna Dimanta, Jānis Bukums, Ēriks Loks, Liene Šomase, Signia un Aija Vītoliņa.

Ballītes neiztrūkstoša daļa būs visgardāko un neparastāko burgeru cepšana un mielošanās, par saldumiņiem arī nav aizmirsts un bērniem būs gan gardas kūciņas, gan vasaras iecienītākais gardums - saldējums!

Rehabilitācijas centra POGA mazie pacienti priecāsies, ja viesi un ziedotāji atnesīs attīstošās spēles, puzles vai konstruktoru. Mīkstās mantas gan šoreiz lai paliek mājās, vai veikalu plauktos! Pasākuma laikā varēs satikt un aprunāties ar rehabilitācijas centra pārstāvjiem un izrunāt, kāda palīdzība šobrīd ir nepieciešama.

Ziedojumu kastīte? Jā, arī tā būs atrodama pasākuma norises vietā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu