Ščerbatihs brīdina par Kohas iespējamu "dramatisku" pieņemšanos svarā (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: LETA, instagram/rebeka_koha/TVNET kolāža

Latvijas Svarcelšanas federācijas prezidents Viktors Ščerbatihs izdevumam "Privātā Dzīve" pauda bažas par to, kā pēc aiziešanas no sporta varētu mainīties viņas ķermenis.

Ščerbatihs skaidroja, ka jauniete varētu krietni pieņemties svarā, ja nemainīs ēšanas paradumus, kādi bijuši līdz šim.

"Tu beidz nodarboties ar sportu nopietnā līmenī, bet tavs organisms ir pieradis pie tā, un vienā dienā tas nespēj pārkārtoties un turpina prasīt tikpat daudz kaloriju.

Ja vairs nelej sviedrus sporta zālē, bet ēd tikpat, sekas ir nepārprotamas.

Daudzi to neņem vērā un dramatiski pieņemas svarā. Turklāt Rebekai ārprātīgi garšo saldumi! Līdz šim viņa smagi trenējās, tādēļ tauki ķermenī neuzkrājās," izdevumam bilda Ščerbatihs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebeka Koha (@rebeka_koha) on

Atgādinām, ka 26. jūlijā Koha savā "Instagram" kontā publicēja ierakstu, kas vēsta, ka viņa ir pārgājusi islāmā. Sportiste šādam solim, visticamāk, par labu nosliecās, jo viņas līgavainis ir Katarā dzimušais diska metējs Moazs Muhameds Ibrahims.

Savukārt 5. augustā videokonferencē, kurā piedalījās Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Žoržs Tikmers, svarcelšanas treneri Eduards Andruškevičs un Viktors Šcerbatihs, kā arī Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) vadītājs Einars Fogelis, smagatlēte Rebeka Koha paziņoja par sportistes karjeras beigām.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu