"Dzīvais Kens" pēc kļūšanas par efektīgu sievieti meklē vīrieti, kurš no viņa vēlētos mazuli (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kādreiz par "dzīvo Kenu" dēvētais brazīlietis Rodrigo Alvess nu kļuvis par sievieti vārdā Džesika. Tagad sieviete nākusi klajā ar iepazīšanās šovu, kurā apceļos pasauli, lai atrastu savu mīlestību un bērna tēvu.

"Ikviens ir pelnījis, lai viņa dzīvē būtu mīlestība, un man šajā dzīves sadaļā ir vajadzīga neliela palīdzība," stāstīja Džesika.

"Es runāju sešās valodās un došos uz dažādām valstīm, kur varu sarunāties, tajā skaitā Lielbritāniju, Itāliju, Spāniju, Vāciju, Franciju, ASV, Brazīliju un Nīderlandi. Tad es izraudzīšos labāko vīrieti no katras valsts un pirms uzvarētāja izvēles tos visus sapulcināšu lielajā "Mīlestības salas" stila villā," nākotnes plānus atklāja Džesika. 

"Es pieņemu, ka šovā apprecēšos, ja satikšu savu sapņu vīrieti, un ceru, ka viņam ir tādi paši sapņi par ģimenes izveidošanu. Es vēlos parādīt pasaulei, ka tāda transsieviete kā es spēj iet uz randiņiem ar vīriešiem, kuriem nav prātā, kādā dzimumā es esmu dzimusi," piebilda Džesika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk) on

Lai līdzinātos Bārbijai, bijušajam Kenam tikušas izņemtas sešas ribas, kā arī bijušas desmitiem plastisko operāciju: sejas korekcija, lūpu palielināšana, tauku atsūkšana, rinoplastika, krūšu palielināšana. Ikdienas tēlu viņa papildina ar parūkām, grimu un košiem tērpiem. 

"Dzīvais Kens" ieguva sabiedrības uzmanību pēc tam, kad 2004. gadā viņš pirmo reizi veica plastisko operāciju, lai līdzinātos Kena lellei. Kā vēsta ārvalstu mediji, tam Rodrigo Alvess operācijās bija ziedojis jau 426 tūkstošus eiro. Pēc tam viņš izlēma, ka vīrieša ķermenī tomēr nejūtoties ērti, tādēļ pārtaps par sievieti.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu