Kosmētika nepalīdzēs: septiņas pazīmes, kas liecina par nekoptu ķermeņa higiēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Neatkarīgi no tā, cik ļoti jūs mēģināt pārdomāt savu ārējo tēlu līdz sīkākajai detaļai, tomēr ja neievērosiet šīs septiņas pazīmes, tēls liecinās par pretējo, vēsta portāls "Lisa".

Slikts manikīrs

Tas nav par modernu nagu pārklājumu un izsmalcinātiem dizainiem. Nagi vienmērīgi jāapgriež, jānoņem kutikulas (nemaz nerunājot par netīrumiem zem nagiem). Ja veidojat pārklājumu ar nagu laku, tam jābūt vienmērīgam, bez plaisām un svītrām. Higiēnisku manikīru nav grūti izveidot pašam - tas ir ātri un vienkārši. Labi kopti nagi izskatās labāk nekā slikts pārklājums.

Sašķelti matu gali

Matu griešana ir svarīga vizuāla pārmaiņa - it īpaši, ja tie aug lēni. Tomēr sašķēlušies matu gali sabojā visu izskatu - tie izskatās ļoti nekārtīgi. Neviens līdzeklis neatbrīvos jūs no šīs problēmas - tas to tikai vizuāli paslēps (un pat tad ne visos gadījumos). Matu konstanta ieveidošana neuzlabos garumu un nemaskēs sašķeltos galus. Nežēlojiet, nogrieziet matus, un sāciet par tiem pareizi rūpēties, lai situācija neatkārtotos. 

Ataugušas matu saknes

Ja jūs vienu reizi krāsojāt matus, tas ir uz visiem laikiem. Pat ja jūs nolemjat atgriezties pie savas dabiskās matu krāsas, tas būs ilgs process ar balināšanu, apgaismošanu un matu atjaunošanu. Ataugušas saknes vienmēr ir redzamas, pat ja jūs nedaudz maināt dabisko nokrāsu. Saknes var maskēt ar speciāliem aerosoliem, tonizējošām maskām un krāsot mājās (ja nav iespējas doties uz salonu). Ja jūs nolēmāt atgriezt savu dabisko matu krāsu, izveidojiet pakāpenisku pāreju vai nokrāsojiet atsevišķas matu šķipsnas - maigi traipi radīs vienmērīgas pārejas un citas krāsas saknes nebūs tik redzamas.

Nolobījusies āda

Sausa āda ir izplatīta problēma, it īpaši aukstās sezonas laikā. Lobīšanās ir ķermeņa dabiska reakcija, ar kuru ir viegli tikt galā - dzeriet vairāk ūdens, mitriniet gaisu un mainiet kopšanu. Nemēģiniet maskēt problēmu ar kosmētiku - pīlings kļūs vēl pamanāmāks. Regulāri mitriniet un barojiet ādu.

Sausas rokas

Raupja āda, skrambas, pūtītes - pat manikīrs tevi neglābs. Pat senatnē rokas bija galvenais sievietes kopšanas rādītājs - kopš tā laika maz kas ir mainījies. Apkārtējie cilvēki, īpaši vīrieši, rokām bieži pievērš uzmanību. Regulāri lietojiet krēmu un valkājiet cimdus mājsaimniecības darbiem - āda būs gluda, maiga un gaiša. Ārkārtas gadījumos izmantojiet produktus ar zīdu - tas ātri dziedē, mazina apsārtumu un padara ādu samtainu.

Raupji papēži un elkoņi

Ir vēl divas acīmredzamas ķermeņa vietas, kas norāda, ka jūs nerūpējaties par sevi. Raupja āda uz papēžiem un elkoņiem izskatās ļoti neesētiski, īpaši, ja valkājat atvērtas kurpes vai īsas piedurknes. Sāciet lietot skrubjus, un uzklājiet krēmu vismaz vienu reizi dienā pirms gulētiešanas.

Nevēlami matiņi

Jautājums par matiņu noņemšanu ir ļoti smalks un individuāls, katrai sievietei ir tiesības pašai izvēlēties metodi un biežumu. Tomēr mati atklātās vietās joprojām izskatās neestētiski (un vasarā tie ir arī nehigiēniski). Noņemiet matiņus, īpaši, ja tie ir ieauguši un tumši. Tagad ir daudz nesāpīgu un ātru metožu. Jūs jutīsieties daudz labāk un izskatīsieties pievilcīgāk.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu