"Kas laukumā, tas uz mēles" ⟩ "Zaudēju septiņus kilogramus dažās stundās." Saruna ar latviešu MMA zvaigzni Madaru Bertholdu Fleminas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portāla "Apollo" podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" trešajā epizodē pie mums viesojās latviešu MMA zvaigzne Madars "Latvian Express" Bertholds Fleminas. Apspriedām aktualitātes saistībā ar "UFC", kā arī runājām par svara zaudēšanu un citiem tematiem.

Ir pienākusi kārta jau trešajai podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" epizodei. Mūsu viesis Madars Bertholds Fleminas ir profesionāls MMA cīkstonis, kurš savas cīņas aizvada prestižajā Lielbritānijas organizācijā "Cage Warriors". Madars sacenšas 77 kilogramu svara kateogrijā.

Madars ieskicēja savus uzskatus par gaidāmo lielo cīņu "UFC", kurā tiksies Stipe Miočičs un Daniels Kormjē.

Tāpat viena no aktuālākajām tēmām, kas saistīta ar MMA ir legālā krāpšanās - svara nomešana. "Latviešu Ekspresim" pašam ir bijusi laba un slikta pieredze saistībā ar šo tematu, tāpēc viņš dalījās savā stāstā.

Madars neslēpa, ka pašā smagākajā svara zaudēšanas procesā nācies nomest pat sešus līdz septiņus kilogramus dažu stundu laikā.

Šīs un daudzas citas interesantas un aktuālas tēmas apspriedām kopā ar Madaru, tāpēc noskaties pilnu sarunu ar vienu no vadošajiem latviešu MMA cīkstoņiem.

Audio: Podkāsta "Kas laukumā, tas uz mēles" epizode #03

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu