Otrdienas horoskops: 18. augusts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Horoskops otrdienai, 18. augustam.

AUNS Gandarījums par labi paveiktu darbu būs svarīgākais šā brīža stimuls. Nav izslēgts, pie tevis ne reizi vien vērsīsies pēc padoma, morālā iedrošinājuma. Lieliski sapratīsies ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem.

VĒRSIS Būsi noskaņots pabeigt iesāktās lietas. Diezgan svarīgi, lai tu nesāc pārāk centīgi “apgriezt līkumus”, jo tas var likt konkrēto darbu darīt no jauna, kas savukārt paņems daudz laika un enerģijas.

DVĪŅI Būsi veiksmīgs profesionālajās gaitās. Spēsi pierunāt apkārtējos sekot tieši taviem norādījumiem, iegūsi viņu atzinību, novērtējumu. Zināmi klupšanas akmeņi var izrādīties pārsteidzība, neuzmanība.

VĒZIS Apliecināsi sevi lietās, kuras skar tirdzniecību, saimniecību un bērnu audzināšanu. Nav izslēgts, radīsies iespējas atrast līdz šim neapgūtas iespējas interneta plašumos. Mājas dzīvē tieksies pēc miera.

LAUVA Pieaugs tavs šarms, prasme saprasties ar līdzgaitniekiem. Šis ir piemērots brīdis, lai atgādinātu par sevi priekšniecībai, liktu pamatus jauniem projektiem, dibinātu saikni ar ārzemju sadarbības partneriem.

JAUNAVA Tevi raksturos aktīva rosība, gatavība strādāt, apliecināt sevi. Sevišķi rosīgs būsi tieši dienas pirmajā pusē. Ap launaga laiku aizvien vairāk aizdomāsies par attiecībām, ģimenes dzīvē notiekošo.

SVARI Izdošanās solās būt mīlas lietās. Radīsies jaunas iespējas uzlabot esošās attiecības vai sākt jaunas. Svarīgākais, lai tu pēc iespējas skaidrāk apzinātos, ko vēlies sasniegt un kas tam ir nepieciešams.

SKORPIONS Šis var izrādīties īstais brīdis, kad likt lietā sev piemītošo drosmi un apdomību! Nelielu satraukumus var sagādāt sadarbības partneri, viņu nespēja pilnībā pildīt savas saistības.

STRĒLNIEKS Vilinās jauni izaicinājumi, piedzīvojumi. Avantūristiskie Strēlnieki labprāt meklēs citas pašizpausmes iespējas, labāk atalgotu darbu. Apdomīgie vairāk turēsies pie pārbaudītām vērtībām.

MEŽĀZIS Šobrīd nevajadzētu likt pārāk lielu slodzi uz nervu sistēmu. Ja iespējams, paņem brīvu un dodies pie dabas kopā ar otro pusīti. Aizmirstot ikdienas rūpes kaut uz mirkli, ātri vien atgūsi dzīvesprieku!

ŪDENSVĪRS Centies nenonākt attiecību skaidrošanās krustcelēs. Labāk turēties pie diplomātijas taciņas un mazāk laika tērēt citu bēdu uzklausīšanai. Vakarā ieteicams būt piesardzīgākam pie auto stūres.

ZIVIS Ražīga diena radošajām Zivīm, kurām modīsies jauna iedvesma. Tu būsi gatavs iet un pierādīt ne tikai savas mākslinieciskās dotības, bet arī līdera iemaņas. Vakaru, visticamāk, pavadīsi otrās pusītes sabiedrībā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu