Ļera Kudrjavceva atklāj, kāda patiesībā ir viņas ģimenes ikdiena

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas TV personība Ļera Kudrjavceva vietnē "Instagram" ievietoja "perfektās ģimenes" fotogrāfiju un atklāja, kāda patiesībā ir viņas ģimenes ikdiena. 

Krievijas TV personība Ļera Kudrjavceva jau septiņus gadus ir laimīgi precējusies ar hokejistu Igoru Makarovu. Abi, šķiet, ir ideāls pāris, taču laulāto precētajā dzīvē viss nav tik rožaini, kā varētu šķist.

Par ģimenes dzīvi Ļera pastāstīja vietnē "Instagram", kurā ievietoja aizkustinošu attēlu, kas uzņemts kāda ideālā virtuvē: skaista sieviete un vīrietis, laimīgi smaidot, gatavo brokastis. Fonā spēlējas labi audzināti, kārtīgi bērni. 

"Internetā nejauši uzdūros šādām "maģiskām" fotogrāfijām no daudzbērnu ģimenes virtuves un iedomājos, kā es no rīta izeju no guļamistabas, mans vīrs virtuvē griež dārzeņus, māju ieskauj spoža rīta saule, es dzīvoju kā pasakā, priecājos un smejos," jokoja TV raidījuma vadītāja. Patiesībā ekrāna zvaigznes rīts paiet tieši tāpat kā miljoniem citu sieviešu.

"Patiesībā es rāpoju ārā no guļamistabas, tikko pamodusies, dusmīga kā suns. Es drūmi klejoju pa virtuvi, aprēķinot, ko gatavot ikvienam, un, ja jūs mani iztraucējat pirmajās 15 minūtēs kopš pamošanās, es varu nogalināt," savu realitāti raksturoja Kudrjavceva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KUDRYAVTSEVA LERA (@leratv) on

Kudrjavcevas fani atbalstīja sievieti un steidza atklāt savas sadzīves patiesās detaļas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu