Dziedātāja, skaistumkaraliene, ārste: Lukašenko neskaitāmo sieviešu saraksts (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Situācija ir diezgan mulsinoša: likumīgā dzīvesbiedre atrodas ārpus Minskas, jaunākā dēla māte neatzīst, ka ir viņa māte, kā arī vesels skaistumkopšanas konkursu dalībnieku saraksts! Šoreiz runa ir par visām Baltkrievijas prezidenta Aleksandra Lukašenko sievietēm.

Gaļina Lukašenko, likumīga sieva

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Viņi iepazinās vidusskolā Rižkoviči ciematā. Kāzas notika 1975. gadā. Kā stāsta Gaļina, Aleksandrs gāja četrus kilometrus turp un atpakaļ uz randiņu, un viņi kopā lasīja daudzas grāmatas. 

Pārim laulībā dzimuši divi dēli - Viktors un Dmitrijs. Pēdējoreiz viņi kopā tika redzēti Izraēlā 1994. gadā. Viņi nav šķīrušies, bet dzīvo atsevišķi. Viņa atrodas Rižkoviči, viņš - Minskā. Pēc Gaļinas teiktā, viņa pati pieņēma lēmumu dzīvot atsevišķi.

Irina Abelskaja, personīgā ārste

Pēc tam, kad Aleksandrs Lukašenko ieņēma Baltkrievijas prezidenta amatu, viņš lūdza atrast viņam personīgo ārstu. Laimīgā kārtā, par to kļuva Irina Abelskaja. Viņa pavadīja viņu visur: no biznesa tikšanām līdz brīvdienām. 2001. gadā sieviete tika iecelta par prezidenta īpašuma pārvaldīšanas departamenta slimnīcas galveno ārstu. Attiecības ar Abelskaju netika afišētas, bet 2004. gadā Lukašenko piedzima dēls Nikolajs, kurš vienmēr parādās sabiedrībā blakus tēvam.

Tā kā Baltkrievijas sabiedrība zināja par sarežģītajām attiecībām starp prezidentu un viņa sievu, tika secināts, ka zēna māte ir cita sieviete. Ir tikai minējumi par to, kas ir Nikolaja māte. Pārsteidzošās līdzības un plašsaziņas līdzekļu baumas norāda, ka zēna māte ir Abelskaja. 

Plašsaziņas līdzekļos vairākkārt atzīmēts, ka Irinai nav atļauts satikties ar savu dēlu.

Irina Dorofejeva, dziedātāja

Foto: Ekrānuzņēmums no video

2007. gadā Lukašenko apmeklēja Dorofejevas koncertu. Pēc tam māksliniece atradās blakus prezidentam Sočos, viņa tika pamanīta prezidenta rezidencē "Slavianski bazāra" laikā. Tomēr tāpat kā Abelskajas gadījumā baumas par viņu attiecībām nav apstiprinājušās.

Poļina Šuba, TV vadītāja

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Arī viņu attiecības nav apstiprinātas. Faktiski TV raidījumu vadītāja bija pirmā izteiktā skaistule, kura parādījās blakus Baltkrievijas prezidentam, tāpēc viņai tika pievērsta īpaša uzmanība. 

Skaistuma konkursi un karalienes

Aleksandram Lukašenko skaistumkonkursi bija iecienīti pasākumi. Starp sievietēm, kuras tika pamanītas kopā ar Lukašenko, bija: Svetlana Koroleva (Mis Krievija un Miss Europe), Marta Golubeva (Kupalovska teātra aktrise), Alīna Roskača (skaistumkopšanas konkursa Mis Baltkrievija 2016 fināliste), Kristīna Nevero (Karalienes pavasaris 2016) Vitebskā ) un citas.

Darja Šmanaja, biznesa protokola amatpersona

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Darja Šmanaja blakus prezidentam pirmo reizi parādījās 2014. gadā. Oficiāli viņa strādāja protokola dienestā, bet pats Lukašenko deva mājienu par ciešākām attiecībām ar šo meiteni. Intervijā Ksenijai Sobčakai raidījumā "Lietus" viņš sacīja, ka viņš Dašu pazīst divus gadus un ka viņa ir ļoti pieklājīga meitene. 

Marija Vasiļeviča, skaistuma karaliene un TV vadītāja

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maria Vasilevich (@by_vasilevich) on

Marija Vasiļeviča ir rīta raidījuma Baltkrievijas 1 kanālā vadītāja un balvas Mis Baltkrievija 2018 īpašniece. 2019. gada janvārī viņai tika piešķirta balva par ieguldījumu kultūras un labdarības attīstībā. Marija Vasiļeviča pagājušā gada novembrī reaģēja uz apsūdzībām par romantiskām attiecībām ar Baltkrievijas prezidentu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu