Diāna Kubasova savā dzimšanas dienā aicina nepieaugt

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

20. augustā dzimšanas dienu svinēja latviešu modele Diāna Kubasova. Sasniedzot 31 gada vecumu, sieviete vietnē "Instagram" dalījās ar savām pārdomām.

Kubasova ievietoja skaistu fotogrāfiju, kurā redzama ieskauta balonos, ziedos un šampanietī. Zem fotogrāfijas sieviete dalījās savās svētku pārdomās. 

"Šodiena ir lieliska diena, lai atkal no jauna apzinātos, ka jūtos fantastiski! Šodien ir mana DZIMŠANAS DIENA, jā, un tas nozīmē, ka vēl viens gads ir aizvadīts un ir jāpievieno viens jauns cipariņš līdzšinējam skaitlim. Lai arī brīžiem tas šķiet biedējoši, es saprotu, ka gadi ir tikai skaitļi un tie nekad nenoteiks to kā mēs jūtamies vai izskatāmies. Es patiesi, ar katru gadu jūtos ar vien lieliskāk. Ar prieku mostos un dzīvoju šo skaisto dzīvi un neļauju šim ciparam noteikt manu vecumu," rakstīja Diāna.

Daiļava atklāja, ka pirms kāda laika uztaisījusi tetovējumu "Never grow up, it's a trap" (Nekad neizaudz, tās ir lamatas).

"Un patiešām es uz to arī tiecos, es vienmēr gan prātā, gan dvēselē būšu jauna, es vienmēr rūpēšos par to bērnu sevī! Nekad neļaujiet kādam to atņemt!

Mēs nevaram atgriezt vakardienu un nav arī mūsu spēkos kontrolēt rītdienu. Dzīvosim šodien un radīsim to neaizmirstamu! Priekā par jaunu gadu, kuru ir iespēja izdzīvot no visas sirds, par visu zināmo un nezināmo, kas gaida, lai tiktu izpētīts un atklāts. Priekā mani mīļie, paldies, ka esat ar mani!" rakstīja Kubasova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on

Atgādinām, ka Kubasova jau kādu laiku netiek atpakaļ uz Latviju. Viņa vietnē "Instagram" dalījās savā bēdu stāstā. "Mans ceturtais mēģinājums doties uz Latviju izgāzās - nu jau ceturtais lidojums, kas tika atcelts! Jūtu, ka Bali ar mani vēl visu nav paveikusi un galīgi nelaiž mani mājās!"  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu