"Tu arī tā vari!" Gaidāms pasākums, kurā aktualizēs sarunu par darbu jauniešiem ar īpašām vajadzībām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Biedrības "Rīgas pilsētas "Rūpju bērns"" vadītājs Māris Grāvis piedalās kampaņas "Cilvēks, nevis diagnoze!" atklāšanas pasākumā tirdzniecības centrā "Galerija centrs".
Biedrības "Rīgas pilsētas "Rūpju bērns"" vadītājs Māris Grāvis piedalās kampaņas "Cilvēks, nevis diagnoze!" atklāšanas pasākumā tirdzniecības centrā "Galerija centrs". Foto: Zane Bitere/LETA

Pasākuma "Tu arī tā vari!" mērķis ir iepazīstināt jauniešus ar dažādām profesijām, kā arī parādīt darba devējiem jauniešu, tai skaitā jauniešu ar garīga un fiziska rakstura traucējumiem, prasmes, spēju un motivāciju iekļauties darba tirgū.

Pasākumā laikā jauniešiem būs iespēja piedalīties dizaina meistarklasē, uzrasēt savu sapņu māju, pašiem izgatavot sev nozīmīti, uzcept sev frī kartupeļus, nodzēst reālu (kontrolētu) ugunsgrēku, samontēt limonādes uzpildes staciju un piedalīties citās uzņēmēju rīkotās darba stacijās.

Pasākumu "Tu arī tā vari!" rīko biedrība "Rīgas pilsētas "Rūpju Bērns"" sadarbībā ar uzņēmēju apvienību BNI "Laube" un Rīgas pašvaldības Bērnu un jauniešu centra struktūrvienībām "JAC" un "Imanta", un tas notiek sociālās kampaņas "Darbs nevar būt privilēģija" ietvaros.

Lūgums apstiprināt dalību pasākumā, sazinoties pa tālruni 26105225 vai e-pastā indra.eke-zaceste@porternovelli.lv līdz 27. augusta plkst. 17:00.

Par sociālo kampaņu "Darbs nevar būt privilēģija":

Pasākums "Tu arī tā vari!" notiek sociālās kampaņas "Darbs nevar būt privilēģija" ietvaros, kuras mērķis ir pievērst sabiedrības un darba devēju uzmanību cilvēku ar invaliditāti nodarbinātības jautājumam, akcentējot šo cilvēku spējas un vēlmi strādāt algotu darbu. Kampaņas ietvaros rīkotos pasākumus finansiāli atbalsta Sabiedrības integrācijas fonds no Kultūras ministrijas piešķirtajiem Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu