"Es neesmu ļoti mātišķa." Keitija Perija atklāj, vai gaidāmais bērniņš bija plānots

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija, būdama stāvoklī, pārdzīvojusi pandēmiju un rasu nemierus ASV. Nu topošā māmiņa atklāj, vai bērniņš bija ieplānots. 

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija gatavojas nākamajai svētībai savā dzīvē: viņas mazulītei ar līgavaini aktieri Orlando Blūmu. 35 gadus vecā popzvaigzne atklāja, kāpēc nav vēlējusies palikt stāvoklī agrāk.

"Droši vien domājat, kāpēc tik vēlu esmu stāvoklī, bet man ir 35 gadi, un man tāpat būs bērns. Agrāk man bija bail no bērna piedzimšanas. Bija tāda sajūta, ka es nezinu, kā to izdarīt. Es neesmu ļoti mātišķa.

Piemēram, kad ir skumji vai kāds raud, tad es īsti nezinu ko iesākt. Pēc tam, kad biju paveikusi tonnu darba un turpināju šo ceļojumu, es sapratu, ka esmu gatava, es to varu," paskaidrojamā topošā mamma.

Skaidrojot, vai bērns bija ieplānots, Perija sacīja: "Mēs abi bijām gatavi. Tā nebija kļūda. Vienīgais, kam es nebūt nebiju gatava, ir, vienlaikus stāvoklī būšanai, piedzīvot COVID un Amerikas revolūciju."

Neskatoties uz globālo veselības krīzi un nacionālajām kustībām par rasu vienlīdzību Perija arī strādāja pie sava sestā studijas albuma "Smile" izdošanas, kas iznāks 28. augustā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu