Video ⟩ Sieviete pret vīrieti, "divi pret vienu" un ne tikai - Taizemē noticis, iespējams, absurdākais cīņu šovs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aizvadītajā nedēļas nogalē Taizemē norisinājās "Full Metal Dojo" rīkotais cīņu šovs, kas tiek dēvēts par "Cīņu cirku". Vakara gaitā fanus pārsteidza vairākas cīņas ar pavisam neierastiem noteikumiem.

Mūsdienu jaukto cīņas mākslu (MMA) sportā ir pieņemts, ka oktagonā vienlaikus dodas divi viena dzimuma pārstāvji, kas cīnās vienā svara kategorijā. "Cīņu cirkā" šie, visā pasaulē pieņemtie noteikumi tika izsviesti atkritumu spainī...

Vispirms fanus pārsteidza "divi pret vienu" duelis, kurā divi vieglākā svara pārstāvji tikās ar vidējā svara pārstāvi. Skaitliskais pārsvars šajā cīņā ņēma virsroku pār auguma parametriem.

Pēc tam ringā devās cīkstonis no 61,3 kilogramu divīzijas un viņa pretinieks nāca no smagā svara. Šo cīņu neparastu padarīja ne tikai fakts, ka pilnībā tiek ignorēti svara ierobežojumi, bet arī tas, ka katrs no cīņas trim raundiem norisinājās pēc dažādiem noteikumiem. Pirmajā raundā - bokss, otrajā - "muay thai", bet trešajā - MMA. Tiesa, augumā lielākais cīkstonis pēc spēriena pa galvu apstājās "muay thai" raundā, jo nevēlējās cīņu turpināt.

Arī nākamajā duelī ierastie cīņu sporta noteikumi tika atstāti otrajā plānā, jo greplinga cīņā iesaistījās vīrietis un sieviete. Šajā duelī pretinieku padoties piespieda daiļā dzimuma pārstāve.

Vakara turpinājumā norisinājās arī cīņa, kurā atļauts izmantot tikai spērienus, kā arī duelis pēc "muay thai", tiesa, ar kailām dūrēm, kā arī ar atļautiem galvas sitieniem.

Vēl atliek atzīmēt, ka šajā cīņu šovā dueļa uzvarētājs tika pie zelta zobena vai cirvja, savukārt zaudētājam tika uzdāvināta koša marihuānas smēķēšanas ierīce (bong).

Vienā no cīņām komentētājs atzīmēja, ka cilvēce, kā tāda, ir veikusi lielu progresu, bet šajā cīņu vakarā, tas tikšot izmests vējā...

Kā ziņo portāls "Bloody Elbow", pastāv iespēja, ka šis cīņu šovs tiks atkārtots vēl. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu