Basketbolisti vienojušies turpināt NBA sezonu, bet ceturtdien spēles nenotiks

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētāji nolēmuši turpināt sezonu, bet ceturtdienas spēles nenotiks, ziņo ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis.

NBA gan vēl oficiāli nav paziņojusi par ceturtdienas spēļu atcelšanu un izziņojusi dienu, kad varētu atsākties "play-off".

Ceturtdien NBA izslēgšanas turnīra spēle jāaizvada Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks", taču nav zināms, kad mačs notiks. Porziņģis nepiedalījās iepriekšējās divās spēlēs un zem jautājuma zīmes ir viņa dalība arī sērijas sestajā spēlē pret Losandželosas "Clippers". Tāpat neskaidra ir arī "Mavericks" līdera Lukas Dončiča dalība nākamajā mačā.

Ceturtdienas priekšpusdienā notika spēlētāju un līgas valdes sanāksme.

"Kā avoti norāda ESPN, NBA basketbolisti nolēmuši turpināt izslēgšanas turnīru. Šodien paredzētās trīs izslēgšanas turnīra spēles tiks pārceltas. Patlaban notiek pārrunas, kad atsāksies mači," tviterī raksta Vodžnarovskis.

Izslēgšanas turnīrs varētu turpināties piektdien, bet kā reālākais variants tiek minēta nedēļas nogale.

Tikmēr Vodžnarovska kolēģis Tims Makmahons vēsta, ka ceturtdien notiks vēl viena tikšanās, kur katru komandu pārstāvēs divi basketbolisti. Šīs tikšanās laikā tiks pārrunāts, kā līga sezonas turpinājumā vērsīs uzmanību uz rasu nevienlīdzību.

Jau ziņots, ka Milvoki "Bucks" trešdien izlēma boikotēt izslēgšanas turnīra spēli pret Orlando "Magic". Šādu lēmumu izraisīja solidarizēšanās ar policijas Viskonsinas štata Kenošas pilsētā sašauto afroamerikāni Džeikobu Bleiku, kurš gūto muguras ievainojumu dēļ visticamāk visu atlikušo dzīvi būs paralizēts.

NBA paziņoja, ka tiks atliktas trīs trešdienas vakarā paredzētās spēles - Milvoki "Bucks" pret Orlando "Magic", Hjūstonas "Rockets" pret Oklahomasitijas "Thunder", un Losandželosas "Lakers" pret Portlendas "Trail Blazers".

"Bucks" piemēram vēlāk sekoja arī sieviešu basketbola, futbola un beisbola līgas, kā arī ceturtdienas spēles atceltas tenisa turnīrā Ņujorkā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu