Publicēts filmas par Viktoru Coju rullītis, kas uzņemts Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Internetā publicēts filmas "Cojs" reklāmas rullītis, kuras režisors ir Aleksejs Učiteļs. Jāatzīmē, ka filmas uzņemšana notikusi Latvijā. 

Filmas galvenās lomas filmā izpilda Jevgeņijs Ciganovs un Antona Čehova Maskavas Dailes teātra aktrise Nadežda Kaļeganova, kurai šī debijas loma kino. Aktieru ansambli papildinās Krievijas aktieri Pauļina Andrejeva, Mariana Spivaka, Igors Verņiks un Iļja Deļs. Filmā piedalīsies arī latviešu aktieri Inga Tropa un Artūrs Skrastiņš.

Krievijas mediji ziņo, ka filmas pirmizrādei vajadzēja notikt 3. septembrī, taču tagad tās izrādīšana atlikta uz nenoteiktu laiku. Iemesls atlikšanai esot dažādas rakstiskas pretenzijas - ap filmu esot izveidojušies strīdi.

Sižeta pamatā ir izdomās stāsts par notikumiem, kas risinājušies pēc Coja nāves. Filmas galvenais varonis ir Pāvels Šelests (Jevgeņijs Ciganovs), kura vadītajā autobusā ietriecās padomju rokzvaigznes "Moskvič" markas auto. 

"1990. gada 15. augustā miljonu elks nomira uz līdzenas vietas. Pāvels neko nezināja par Coju, neklausījās viņa dziesmas Viņš arī nezināja, ka pēc šīs liktenīgās sadursmes viņa dzīve vairs nekad nebūs tāda, kā agrāk," teikts filmas video rullīša aprakstā.

Filmas nobeigumā būšot dokumentāli kadri no jaudīgā koncerta ar vairākiem tūkstošiem skatītāju, kurus pats Učiteļs nofilmēja pirms vairāk nekā trīsdesmit gadiem dokumentālajai filmai "Roks".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu