"Krēslas" sāgas aktieris Roberts Patinsons vēlas iegādāties dzīvokli Tallinā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Amerikāņu režisors Kristofers Nolans kopā ar filmēšanas grupu un aktieriem nesen daļu no filmas "Arguments" filmēja Tallinā. Aktieru sastāvā bija arī Roberts Patinsons, kurš dalījās savos iespaidos par Igauniju. 

Holivudas zvaigzne apliecināja, ka par Igaunijas galvaspilsētu viņam ir tikai jaukas atmiņas.

"Man ļoti patika Tallina," Patinsons stāstīja. Pēc zvaigznes teiktā, viņš nezināja, ko gaidīt, tāpēc pilsēta viņam izrādījās pārsteidzoši skaista. Patinsons piebila, ka viņš noteikti atgriezīsies Igaunijā. Iegājis kādā dzīvoklī, aktieris iesaucies: "Es to gribu iegādāties!"

Viņš atcerējās, ka izdevies apmeklēt arī Dziesmu svētkus, tas esot bijis ļoti skaists notikums. Interesanti, ka jaunajā filmā Patinsona varonis runā vairākas frāzes igauņu valodā. Aktieris atzīst, ka tagad šos teikumus neatcerēsies, bet viņam ļoti paticis igauņu valodas skanējums - melodisks un neparasts.

Filmas režisoram Nolanam arī bija tikai pozitīvas atsauksmes par kaimiņvalsti.

"Mums ir patiešām lieliskas atmiņas no filmēšanas. Humors, ar kuru Tallinas iedzīvotāji izturējās pret kustību ierobežojumiem, bija lielisks! Jutām, ka esam laipni gaidīti," stāstīja režisors. 

Lai arī dažādas filmēšanas detaļas tiek turētas stingrā slepenībā, zināms, ka filma vēstīs par vispasaules spiegu tīklu. Filmu kopumā plānots uzņemt septiņās pasaules valstīs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu