""Knicks", fani kuri vēl KP traumas, ir vāji." Ņujorkas žurnālists aizstāv Porziņģi no vietējiem faniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Kristaps Porziņģis izlaidīs "Mavericks" atlikušo izslēgšanas spēļu sēriju pret Losandželosas "Clippers". Fani sociālajos tīklos par latviešu basketbolistu pauda dažādus viedokļus. Bet Porziņģi pret Ņujorkas faniem aizstāvēja vietējais žurnālists Stefans Bondijs.

Pēc paziņojuma par Porziņģa labā ceļgala meniska plīsumu sociālajos tīklos tika pārstāvēti dažādi viedokļi. Vairums vēlēja latvietim ātru atveseļošanos, kamēr citi apšaubīja basketbolista spēju noturēties laukumā ilgtermiņā.

Taču bija arī "fani", kas priecājās par Porziņģa traumu un latvieti nosauca par "vāju". Tāpat Ņujorkas "Knicks" fani centās attaisnot sava kluba neveiksmīgo maiņas darījumu, uzsverot, ka Porziņģis ir pārāk traumatisks, kā rezultātā ir jāpriecājas, ka Ņujorka neatalgoja viņu ar lielo līgumu.

Tomēr Porzinģi metās aizstāvēt "New York Daily News" žurnālists Stefans Bondijs: ""Knicks fani, kuri vēl KP traumas, ir vāji. Viņš bija ar disfukcionālu komandu, ko ir pierādījis laiks, kas mēģināja viņu aizmainīt jau ilgi pirms maiņu pieprasīja viņš pats. Četri galvenie treneri četros gados. Ja jums šķiet, ka viņš nav maksimālā līguma spēlētājs, labi. Tam ir pamatoti argumenti. Bet maiņa notika "Knicks", nevis Porziņģa dēļ."

Kopš minētā maiņas darījuma daudzi "Kincks" fani ir izrādījuši nepatiku pret latviešu spēlētāju un šī gada "Knicks" un "Mavericks" mačā, kas norisinājās Ņujorkā, Porziņģis arī tika izsvilpts. Tāpat netrūkst arī fanu, kuri uzskata, ka problēma tomēr bijusi "Knicks" nometnē un Porziņģi nav pamata nīst.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu