Skandalozā Yana Bruk atklāj fotosesijas aizkulises vienam no populārākajiem franču žurnāliem (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nesen provokatīvā blogere un modele Yana Bruk (Jana Bruka) parādīja, ka franču izdevumā "Malvie" publicēti attēli ar viņu no skaistas fotosesijas. Sīkāk par fotosesiju viņa pastāstīja intervijā "RusTvnet". 

Jana paskaidroja, ka franču žurnāls "Malvie" specializējas skaistumkopšanas un vizuālās mākslas jomā.

"Pēc publikācijas "Malvie" ar mums sazinājās redaktors no žurnāla "The Louscious" un lūdza nosūtīt visus attēlus, kurus franču žurnāls nepublicēja. Tagad katrs atsevišķs kadrs no mūsu fotosesijas atrodas Eiropas publikāciju lapās," atzīmēja modele.

Meitene tika uzaicināta piedalīties "Malvie" projektā pēc tam, kad viņu pamanīja kāda fotogrāfe.

"Mēs ilgu laiku esam sekojuši Janai. Viņas blogs ir svaiga gaisa elpa starp citiem latviešu blogiem. Godīgi, drosmīgi, atklāti. Es ļoti vēlējos viņu iepazīt un arī strādāt," sacīja stiliste Alīna Osipova.

Darba grupa gribēja fotografēt kaut ko neparastu. Papildu Janas seksualitātei, fotogrāfe vēlējās atklāt viņas raksturu.

"Mēs noteikti apsvērām iespēju fotografēt dabā. Es domāju par fotosesiju, domāju par ideju, un tajā brīdī nejauši ieraudzīju meitenes fotogrāfiju ar zosi. Tajā pašā sekundē viss salikās pa plauktiņiem. Saimniecība, zoss, piens, Yana, siens," paskaidroja Luīze.

Bruka sacīja, ka fotosesija bija grūta, jo esot bijis auksti. "Mēs ieradāmies Siguldā, kādā nelielā fermā, kurā ganās govis, dzīvo zosis, pagalmā ir traktors un pa māju skrien pinkains, nekopts suns. Kā pateicības zīmi šai sievietei mēs atnesām saldumus, un viņa atļāva mums darboties," stāstīja Jana. Kad blogere fotografējusies apakšveļā, saimniece tikai smējusies. 

"Zosis izturējās ļoti mierīgi, bet es tomēr mazliet baidījos, jo es zinu, kā tas ir, kad ieknābj zoss," blondīne smejoties teica.

Fotosesija ilga visu dienu. "Mēs uzņēmām fotogrāfijas trīs tēlos, bet tad pienāca laiks ceturtajam, kad man bija jāiet pie siena kaudzes. Man nācās uzliet sev pienu. Mēs gatavojāmies fotografēt, bet tajā brīdī sākās lietusgāzes. Ko man tagad darīt? Aizbraukt? Nē! Slapja zāle, lietus kļūst spēcīgāks. Es uzleju sev aukstu pienu. Es drebēju kā apšu lapa, bet izdarīju tā, lai kadrā nebūtu pamanāms, ka man ir auksti," sacīja Jana.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu