Krūšu pacelšana, lieko tauku sasaldēšana. Atgriežas šovs, kurā pašmāju slavenības "uzlabos" savu izskatu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Uzsākot jauno televīzijas sezonu, RīgaTV 24 skatītājiem piedāvās populārā raidījuma "Ceļā uz pārliecību" otro sezonu. 

15 raidījumos, jūtot līdzi sabiedrībā zināmiem cilvēkiem, kuri atklāti runās par to, kas viņus uztrauc savā izskatā, veselībā, būs iespēja iepazīt aptuveni 50 pasaulē aktuālākās procedūras izskata un veselības uzlabošanai.

Raidījumā savus stāstus atklās aktrises Rēzija Kalniņa un Maija Doveika, TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare, mūziķi Arstarulsmirus un Markuss Riva un vēl 10 iedvesmojošas personības, kuras atklāti runās par saviem pārdzīvojumiem, kas radušies sadzīvojot ar dažādām nepilnībām viņu izskatā un veselībā.

Krūšu pacelšana, sejas ovāla liftings, pigmentācijas likvidēšana, veidojumu noņemšana, krunku izlīdzināšana, ādas tonusa uzlabošana, lieko tauku sasaldēšana - estētiskā medicīna mūsdienās spēj visu!

"Arī šajā raidījuma sezonā, skatītāji vēros kā atpazīstamas personības dalās intīmos pieredzes stāstos, atklājot detaļas par savu veselību un vizuālo izskatu. Filmēšanas komanda kopā ar mani ciemosies katra dalībnieka mājās, - vidē, kurā esam vispatiesākie. Tā būs iespēja ne tikai izzināt mūsdienu medicīnas iespējas caur reālu cilvēku pieredzi, bet arī gūt iedvesmu atklātāk runāt par lietām, kas mums traucē justies pilnībā komfortabli un pašpārliecināti," stāsta raidījuma “Ceļā uz pārliecību” vadītāja Lelde Ceriņa.

Foto: ieskats šova jaunajā sezonā

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu