Žerārs Depardjē stāsta par tikšanās reizēm ar Putinu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenais aktieris Žerārs Depardjē, kuram jau 2013. gadā tika piešķirta Krievijas pilsonība, atklāj, ka mīl Krieviju un ik pa laikam satiekas ar tās līderi Vladimiru Putinu. 

Žerārs Depardjē kāda franču kanāla intervijā sacījis, ka nevēlas tikties ar Francijas prezidentu Emanuelu Makronu, kaut gan vairākkārt jau ticies ar Krievijas līderi Vladimiru Putinu.

"Es nekad neesmu ticies ar Francijas prezidentu. Viņš man piezvanīja divas vai trīs reizes, bet es atteicu. Tā nav mana pasaule. Es nebalsoju Francijā, es balsoju Krievijā, Krievijas vēstniecībā," sacīja aktieris.

Viņš atzīmēja, ka Krieviju nezina pārāk labi.

"Es dievinu krievus, es dievinu viņu literatūru, mūziku, kultūru, bet tajā pašā laikā es zinu, ka šai valstij iet grūti," piebilda Depardjē.

Pēc mākslinieka teiktā, kādu dienu viņš piezvanījis Putinam un teicis: "Te Žerārs." Putins uzreiz esot aktierim atsūtījis privāto lidmašīnu un personīgi piešķīris pasi.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins 2013. gada 1. janvārī parakstīja dokumentu par Krievijas pilsonības piešķiršanu Depardjē. Depardjē atzīmēja, ka dažreiz tiekas ar Krievijas līderi un kopā ar viņu daudz smejas.

"Es zinu, ka žurnālisti domā, ka tas ir briesmonis, bet es nekad neesmu redzējis briesmoni savā priekšā. Krievu tauta ir ļoti laimīga. Protams, ir dažas lietas, kas ir nepieņemamas, bet es tās neesmu redzējis," secināja mākslinieks.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu