Krievijas dueta "Artik & Asti" solists izsakās par neparasto ģimenes situāciju un sievu no Latvijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Raidījuma "Aļona, sasodīts!" viesi bija dueta "Artik & Asti" dalībnieki - Artjoms Umrihins un Anna Dzjuba. Dziedātājs pastāstīja par savu personīgo dzīvi un ģimenes situāciju.

Artjomam esot ļoti interesanta ģimenes vēsture - viņš pats ir no Ukrainas, sieva ir Latvijas pilsone, bet bērni ir dzimuši ASV.

"Es esmu pasaules pilsonis. Man patīk ceļot. Mana ģimene ir starptautiska. Es esmu Ukrainas pilsonis, mana sieva ir Latvijas pilsone, bērni ir dzimuši Amerikā un mēs dzīvojam Maskavā," viņš paskaidroja.

Kas attiecas uz pilsonību, viņa bērni ir Eiropas pilsoņi. Bērniem doti vārdi Ītans un Naomi. Mūziķa sieva pirms iepazīšanās ar Artjomu strādāja par modeli Kiprā, pirms tam bija tirgotāja biržās, stiliste un grima māksliniece.

Bērniem dots uzvārds Artsen. Mūziķis paskaidroja, ka tas ir saistīts ar faktu, ka bērniem ir atšķirīga pilsonība un viņiem nav otrā vārda, kā pieņemts Krievijā. Bija nepieciešams, lai viņu vārdi būtu saskaņoti ar uzvārdiem, tāpēc mūziķis nolēma ieviest jaunu ģimenes uzvārdu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramina (@jro888) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramina (@jro888) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramina (@jro888) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu