Diāna Kubasova Bali tikusi apzagta. Tagad zagļi modeli neliek mierā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu modele Diāna Kubasova, kura jau vairākus mēnešus uzturas Bali, atklājusi, ka piedzīvojusi nepatīkamu situāciju - viņa ir apzagta un nu tiek dažādos veidos šantažēta ar dažādām vēstulēm no garnadžiem.

"Vakardien man nozaga telefonu, te ir tāda ļoti profesionāla telefonu zagļu mafija, kas tagad visādi cenšas viņā iekļūt, sūta smieklīgas ziņas, zvanās man. Viņi visādi mēģina tikt telefonā iekšā, cerams, ka tas neizdosies, cerams, ka es kādu stulbu kļūdu neizdarīšu," vietnē "Instagram" norādīja modele. 

No Kubasovas noprotams, ka viņa gan nepalika pavisam bez sakariem, jo viņai ir cits telefons.

Pēc tam modele parādīja, kādu vēstuli saņēmusi no zagļiem - tajā vēstīts, ka it kā esot atrasts viņas telefons un, lai to atgūtu, jāspiež uz aizdomīgas hipersaites. 

"Es ignorēju šos viltus e-pastus, pārbaudu visu, nomainīju paroles, kā vēl savu kontu turēt drošībā? Esmu pārliecināta, ka viņi prasīs izpirkumu par to telefonu, tā kā viņi netiks nekam klāt, bet tad redzēsim," norādīja Kubasova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana Kubasova in BALI (@dianakubasova) on

Atgādinām, ka Kubasova jau kādu laiku netiek atpakaļ uz Latviju. Viņa vietnē "Instagram" dalījās savā bēdu stāstā. "Mans ceturtais mēģinājums doties uz Latviju izgāzās - nu jau ceturtais lidojums, kas tika atcelts! Jūtu, ka Bali ar mani vēl visu nav paveikusi un galīgi nelaiž mani mājās!"  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu