Pēc apsūdzībām par pārspīlētu "fotošopa" izmantošanu aculiecinieks parāda, kā patiesībā izskatās Anna Semenoviča (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu dziedātāja Anna Semenoviča (40) nesen uzstājās kādā koncertā, un fani pamanīja, ka sieviete pandēmijas laikā diezgan pamatīgi pieņēmusies svarā. 

Koronavīrusa pandēmija ir veikusi savas korekcijas visu cilvēku dzīvēs, un slavenības nav izņēmums. Pavisam nesen tikai zvaigznes varēja atkal atsākt koncertēt. Nu ir kļuvis skaidrs, kas, mājās sēdēdams, tievēja, bet kas lēnām pieņēmās svarā.

Piemēram, krievu dziedātāja Lolita laiku lieki netērēja. Karantīnas laikā dziedātājai izdevās veikt plastisko operāciju un zaudēt diezgan daudz liekā svara. Arī pavārs Konstantīns Ivļevs, kurš zaudēja 22 kilogramus, lepojās ar pārsteidzošiem rezultātiem.

Turpretī dziedātāja Anna Semenoviča, šķiet, mājas apstākļos nebija spējīga ieturēt diētu. Jau pirmajos koncertos fani pamanīja, ka māksliniece pieņēmusies svarā. Sociālajos tīklos aktīvi tika apspriests momentuzņēmums no vienas Semenovičas uzstāšanās reizes. 

"Tas ir virtulis!", "Tā nevar būt. Man šķiet, ka tā nav viņa!", "Skaistule labi paēdusi" - lietotāji sarkastiski izteicās.

Bija arī tādi, kas dziedātāju aizstāvēja. Viņi atgādināja, ka Anna nekad nav bijusi pavisam tieva un kuplās formas vienmēr viņai piešķīrušas īpašu šarmu. 

Foto: Instagram/ sluhi

Nesen dziedātāja krita fanu nežēlastībā "fotošopa" izmantošanas dēļ. Pēc sociālo tīklu lietotāju domām, Semjonoviča fotogrāfijās samazinājusi vidukli par vairākiem izmēriem. 

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu