"Bermudu divstūris" beidzot pastāsta, kā tapa hits ar Magones dalību (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kā liecina ieskats realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā, kaujas cirvis starp populāro grupu “Bermudu divstūris” un šovu zvaigzni Magoni Šutovieni, nemaz nav tik “ass” kā iepriekš izskanējis.

Pasākumā, kur pirmo reizi abi mākslinieki kāpa uz skatuves un “dzīvajā” izpildīja tik populāro dziesmu “Ne man Gucci, ne man Nike”, Magone ar “Bermudu puišiem” tikās aizskatuvē un nekas neliecināja, ka šovu zvaigzne turētu ļaunu prātu uz mūziķiem.

Magone ar neviltotu interesi “Bermudu divstūra” mūziķiem jautāja, kā tad tapusi dziesma un kur viņi šo frāzi dzirdējuši? Brālēniem Bicepsam un Tricepsam pēc atbildes kabatā nebija tālu jāmeklē – “Es jau tos reperus klausos, kuri visi saka – man Gucci, man Nike. Es nevaru tā teikt, jo man viņu nav. Un kad tu pateici, ka tev arī viņu nav, es domāju – kur es biju visu šo laiku? Kāpēc es nevarēju pateikt, ka man viņu nav? Tā arī es domāju, ka šis ir ļoti labi teikts!”

Vēl vairāk – Magone “Bermudu divstūra” puišus aicināja parakstīties viņas “atmiņu grāmatā”, kas tiek nodota tikai īpašiem cilvēkiem. Vai tas nozīmē, ka gaidāma vēl kāda kopīga abu mākslinieku uzstāšanās?

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu