Magone gatava tiesāties ar "Bermudu divstūri" (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: STV Pirmā!, 360TV un arī Shortcut sezonas atklāšanas pasākums
Foto: STV Pirmā!, 360TV un arī Shortcut sezonas atklāšanas pasākums Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jūnijā pamatīgu skandālu izpelnījās grupa "Bermudu divstūris" un šovu zvaigzne Magone Šutoviene - grupa laida klajā dziesmu un tās videoklipu ar nosaukumu "Ne man GUCCI, ne man NIKE", iekļaujot Magones teiktu frāzi. Videoklipā redzama un dzirdama arī pati TV personība. Nu Magone izdevumam "Privātā Dzīve" komentēja samilzušo konfliktu. 

Atgādinām, ka 27. augustā notika STV Pirmā! un 360TV jaunās sezonas atklāšanas pasākums, kurā ar muzikālu priekšnesumu kopā ar grupu "Bermudu divstūris" pārsteidza arī Magone, uz skatuves izpildot vasaras hitu.

Kā izrādās, tas gan nenozīmē, ka Magone ir piedevusi grupai viņas tekstu izmantošanu bez atļaujas. Turklāt kopīgais priekšnesums bijis saplānots īsu brīdi pirms kāpšanas uz skatuves.

"Tā bija brīva improvizācija, jo par mūsu kopējo uzstāšanos uzzināju tikai īsu brīdi pirms tā," izdevumam norāda Magone.

Šovu zvaigzne neslēpa – par to, ka dziesmā izmantots viņas teksts un tēls, šova zvaigzne grib taisnīgu finansiālu atlīdzību. "Pakonsultējos ar ģimeni un vērsos pie jurista, kas ir speciālists autortiesību lietās. Viņš teica, ka man ir tiesības saņemt honorāru un varu prasīt arī autortiesību pārkāpuma daļu, jo pagaidām peļņu par saviem vārdiem dziesmā neesmu guvusi. [..] Aizsūtīju puišiem vēstuli, uz kuru viņi vēl nav atbildējuši. Ja mēneša laikā nereaģēs, droši vien iesniegšu prasību tiesā. Prasīšu savu daļu naudas."

Foto: Magone uzstājas ar "Bermudu divstūri"

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu