"Dzīvā Bārbija" pēc neveiksmīgas plastiskās operācijas tikusi pie cauruma zodā (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kādreiz par "dzīvo Kenu" dēvētais brazīlietis Rodrigo Alvess pavisam nesen kļuvis par sievieti vārdā Džesika. Nu sieviete "Instagram" īsajos stāstos ievietojusi fotogrāfijas, kurās parāda neveiksmīgas plastiskās operācijas sekas. 

Šī gada janvārī Brazīlietis Alvess pasaulei paziņoja, ka viņš ir transpersona vārdā Džesika. Jaunajam izskatam viņa iztērējusi apmēram 900 tūkstošus britu mārciņu: visvairāk līdzekļus ieguldot krūšu un sēžamvietas palielināšanā, ādamābola noņemšanai.

Fotogrāfijās Džesika parāda caurumu sejā, kas parādījies neveiksmīgas kosmētiskās procedūras rezultātā. Sieviete stāstīja, ka vēlējās padarīt zodu stingrāku ar pildvielu palīdzību, taču dažas nedēļas pēc salona apmeklējuma viņas seja ieguvusi formu, kas nav īsti līdzinājusies vēlamajam rezultātam. 

Pēc tam parādījusies infekcija, un pildviela sākusi izdalīties caur zodu. Turklāt slavenība atzina, ka viņas kājas bija pietūkušas un trīs izmērus lielākas, jo ķermenis noraidīja uzņemto ķīmiju, no kuras sastāvēja pildviela.

Pašlaik Alvesa atrodas slimnīcā un uztraucas, ka viņas fani varētu domāt, ka viņa ir atkarīga no plastiskajām operācijām, lai gan patiesībā tā neesot taisnība.

Kopš 2004. gada slavenībai ir veiktas 48 plastiskās operācijas. 2016. gadā vīrietis tika ievietots slimnīcā, neveiksmīgas deguna pārveidošanas operācijas dēļ. Pēc incidenta viņš apņēmās vairs negulties zem naža un apdrošināja savu ķermeni par miljonu mārciņu, bet gadu vēlāk atkal nonāca uz operācijas galda. 

Ārvalstu mediji vēsta, ka "Dzīvā Bārbija" operācijās iztērējusi jau 426 tūkstošus eiro.

Foto: Instagram/JessicaAlvesuk
Foto: Instagram/JessicaAlvesuk
Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu