"Tā var tikai "zem grādīgā lidot"!" Rīgā mīklainos apstākļos šoferis ar mašīnu izdemolējis sabiedriskā transporta pieturu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Twitter/@breakinglv/Renars Zenuks

Naktī uz ceturtdienu, 10. septembri, Rīgā, Iļģuciemā, kāds "Nissan" šoferis tumsas aizsegā iestūrēja sabiedriskā transporta pieturā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Autobraucēji, gājēji un sabiedriskā transporta pasažieri, kuri šorīt ceļu mēroja pa Daugavgrīvas ielu garām pieturai "Lidoņu iela", redzot šo visai netipisko ainu, uz mirkli aizdomājās, kā šis "Nissan" varēja ietriekties pieturas nojumē. Daži piestāja, domājot, ka nepieciešama palīdzība.

"Es skatījos, vai tur ir cilvēks. Pabraucu garām, it kā neviena nav. Piebremzēju, izkāpu ārā, ar fotoaparātu pietuvināju, neviena tur nav. Tā, visticamāk, var tikai "zem grādīgā nolidot"," sacīja garāmbraucējs Mārtiņš.

"Es pat nezinu, ja, nu izvairoties no sadursmes, varēja kaut kur zālienā iebraukt. Šeit taisni pieturā iebrauca. Tur viņš labi iebrauca. Tur vēl vajadzēja pāri apmalei pārbraukt. Ir sajūta, ka pietura viņam virsū uzlēca, nevis viņš iebrauca. Es vienkārši nesaprotu, vai nu salietojies tabletes, vai nu...," sacīja garāmbraucējs Mārtiņš.

Noskaidrots, ka avārija notikusi vēlā nakts stundā, un policisti par negadījumu ir informēti. Tas piefiksēts protokolā, tomēr plašāki apstākļi pagaidām nav zināmi.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu