Reperis Timati izšķīries no savas līgavas un dēla mātes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas modele Anastasija Rešetova savā "Instagram" kontā paziņoja par šķiršanos no slavenā repera Timati. 

Anastasija paskaidroja, ka pēc dēla piedzimšanas viņu attiecības ar līgavaini nevarēja izturēt "spēka pārbaudi".

"Lai cik skumji tas būtu jums un mūsu tuviniekiem, šis gads daudziem bija grūts spēka pārbaudījums, taču mūsu savienība to neizturēja. Mēs vairs neesam viens vesels, ne vīrs un sieva, mēs arī vairs nedzīvojam kopā," rakstīja modele.

Anastasija atzina, ka abiem bija brīnišķīgi seši gadi kopā līdz pat šai vasarai, kad abu ceļi šķīrās. "Mēs bijām labākie draugi, mīļotie, partneri. Starp mums bija daudz, un tas bija brīnišķīgi," atklāja Anastastija.

Viņa atzīmēja šo attiecību daudzpusību un emocionalitāti, kā arī piebilda, ka nav neviena cita cilvēka, kurš būtu iesaistīts šķiršanās procesā.

"Šajā dzīvē nekas nav mūžīgs, visam ir tendence beigties. Es esmu mainījusies, un ir mainījies arī mans uzskats par dzīvi.

Lai izvairītos no tenkām, es uzreiz saku, ka svešinieki šeit nav iesaistīti. Kā tas bija toreiz un tagad, zinām tikai mēs, un es neredzu jēgu sīkāk paskaidrot," rakstīja Anastasija.

Modele šobrīd nezina, ko vēlas, bet tic, ka viņa un Timati kopīgā dēla Ratmira dēļ saglabās brīnišķīgu tandēmu. "Paldies par padarīto manā labā, par mīlestību un bezgalīgo atbalstu," noslēgumā rakstīja Rešetova.

Atgādināsim, ka reperis Timati un Anastasija bija kopā sešus gadus. 2019. gada oktobrī pārim piedzima dēls Ratmirs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reshetova Anastasia (@volkonskaya.reshetova) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu