Princeses Diānas brālis atklāj bērnībā piedzīvoto (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Princese Diāna un princis Čārlzs 1990. gadā. Ilustratīvs attēls.
Princese Diāna un princis Čārlzs 1990. gadā. Ilustratīvs attēls. Foto: EPA/Scanpix

"Mūsu tēvs bija kluss un mīlošs, taču mūsu māte nebija radīta ģimenes dzīvei," atklāj grāfs Čārlzs Spensers. Princeses Diānas brālis intervijā atklājis, ko pārdzīvojis savā bērnībā un ceļu līdz pārdzīvojumu pārvarēšanai, vēsta portāls "People".

Nesen intervijā laikrakstam "The Sunday Times" 56 gadus vecais princeses Diānas brālis runājis par sāpēm, kuras brālis ar māsu pārdzīvojuši, kad 1969. gadā viņu tēvs, grāfs Džons Spensers izsķīrās no savas pirmās sievas Frānsisas.

"Mums ar Diānu bija divas vecākas māsas – viņas mācību dēļ bieži nebija mājās. Mēs ar māsu bijām divi vien, tādēļ visvairāk par vecāku šķiršanos runāju ar viņu," sacījis Čārlzs.

"Mūsu tēvs bija kluss un mīlošs, taču mūsu māte nebija radīta ģimenes dzīvei," atklājis Spensers.

"Kad māte kravāja mantas, lai dotos prom, viņa apsolīja Diānai, kurai tobrīd bija pieci gadi, ka atgriezīsies, lai viņu apciemotu. Diāna mēdza sēdēt uz sliekšņa un gaidīt viņu atnākam, taču tas tā arī nekad nenotika," sacījis princeses Diānas brālis.

Čārlzs pastāstījis žurnālam "The Sunday Times", ka 20 gadus esot ik pa laikam apmeklējis terapiju un smagi strādājis ar nelaimīgās bērnības traumām. Grāfs raksturojis terapijas procesu kā mokošu un briesmīgu, taču piebildis, ka procesa beigās izjutis lielu atvieglojumu.

"Ir labi, ka esmu šo pārdzīvojis. Viena no lietām, kuras sapratu, cīnoties ar šo visu – tikai retajam ir paredzēts būt postošam," stāstījis vīrietis.

"Bērnības traumas manī ir radījušas vēlmi glābt cilvēkus," teicis Čārlzs. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu