Pabeigta seguma atjaunošana uz sešiem reģionālajiem autoceļiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Autoceļš. Ilustratīvs foto.

Pabeigta seguma atjaunošana uz sešiem reģionālajiem autoceļiem, kas veikta papildu piešķirtā 75 miljonu eiro finansējuma ietvaros, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" Komunikācijas daļā.

Seguma atjaunošana veikta uz autoceļa Ainaži-Matīši (P15) posmā no Staiceles līdz Alojai, uz autoceļa Litene-Alūksne (P43) posmā no Kāršu purva līdz Alūksnei, autoceļa Rīgas HES-Pulkarne (P90) posmā no rotācijas apļa līdz autoceļam Ķekava - Skaistkalne (P89), autoceļa Rēzekne-Dagda (P55) posmā gar Rāznas ezeru, autoceļa Siliņi-Aknīste-Lietuvas robeža (P74) posmā no krustojuma ar autoceļu Leimaņi-Mežgale-Grāvīši (V790) līdz Aknīstei un uz autoceļa Kuldīga-Alsunga-Jūrkalne (P119) Priedainē pie Kuldīgas.

Tāpat seguma atjaunošana pabeigta uz autoceļa Dobele-Bauska (P103) posmā pirms Bauskas, bet šie darbi nav veikti papildu piešķirto 75 miljonu eiro finansējuma ietvaros. 

Posmos ir veikts iesēdumu remonts, ieklātas asfalta izlīdzinošās kārtas, kā arī veikta virsmas apstrāde. Tāpat ir uzpildītas ceļu nomales, atjaunots horizontālais marķējum, atjaunotas pieturvietas un veikta virkne citu darbu. Atsevišķos posmos nomainītas caurtekas un sakārtota ūdens novades sistēma.

Jau ziņots, ka 28.aprīlī valdība lēma novirzīt valsts autoceļu sakārtošanai papildu 75 miljonus eiro, kas tiek ieguldīti valsts galveno un reģionālo autoceļu seguma sakārtošanā, kā arī vairākos satiksmes drošības projektos.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu