Atzīmējuši mācību gada sākumu, pa logu metot trušus un vistas. Kipras policija uzsākusi izmeklēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Kipras policija otrdien uzsākusi izmeklēšanu par jauniešu ļaunprātīgu izturēšanos pret dzīvniekiem. Policija saņēmusi ziņojumus, ka bariņš jauniešu no skolas loga metuši dzīvas vistas un trušus, lai atzīmētu mācību gada sākumu, vēsta ziņu aģentūra "AP".

Famagustas rajona policijas pārstāvis Andreass Konstantino paziņojis, ka likumsargi esot sākuši izskatīt informāciju, kas iegūta no sociālajiem tīkliem. Interneta publikācijās redzami vairāki studenti skolas pagalmā metam vairākus mājlopus aptuveni no trīs metru augstuma dienu pirms mācību sākuma.

Konstantino ziņu aģentūrai paskaidrojis, ka nav zināms, vai mētātie dzīvnieki esot izdzīvojuši.

Kiprā pastāv sava veida tradīcija - jaunieši naktī pirms pirmās skolas dienas svin pēdējā vidusskolas gada sākumu. Bieži vien svinību laikā nākamie absolventi nakšņo skolas telpās. Policijas pārstāvis sacījis, ka sociālo tīklu publikācijās jaunieši redzami, vicinot karogus un lietojot pirotehniku.

Sūdzību pēc tam, kad internetā publiskoti video ar nežēlīgu izturēšanos pret trušiem un vistām, iesniedzis vidusskolas direktors. Pašlaik vairāki studenti esot arī nopratināti.

Kiprā skolēniem virs 12 gadu vecuma ir obligāti jāvelk aizsargmaskas, lai ierobežotu jaunā koronavīrusa izplatību. Mācību sākums šogad pārcelts vienu nedēļu uz priekšu, jo valsti piemeklējis negaidīts karstuma vilnis.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu