Video Tarzāna mīļākā šova tiešraidē uztaisa grūtniecības testu. Zināms rezultāts (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nupat par skaļāko skandālu Krievijas šovbiznesā kļuva mūziķes Natašas Koroļovas un viņas vīra Sergeja Gluško jeb Tarzāna privātā dzīve - kā izrādās, vīrietis nav bijis sievai uzticīgs. Nu noskaidrotas jaunas detaļas par skandālu, kurā ierauts pāris. 

Atgādinām, ka Tarzāns esot uzaicinājis pie sevis uz mājām divas sievietes, kuras Koroļovai un viņas vīram nozagušas dārglietas vairāku tūkstošu vērtībā. Tāpat tapa zināms, ka viena no sievietēm - Anastasija Šuļženko - no Tarzāna it kā esot stāvoklī. 

Tagad Anastasija viesojās šova "Patiesībā" tiešajā ēterā, kur komentēja notiekošo ažiotāžu. Viņa noliedza izvirzītās apsūdzības par zādzību, sakot, ka Koroļova ir uzzinājusi par viņas un Tarzāna attiecībām, tādēļ izlēmusi šādā veidā atriebties. 

"Viņš vienmēr ir bijis mans elks. Iepazināmies viņa šovā, pēc kura devāmies pie Serjožas ciemos. Vārds pa vārdam, pieskāriens pēc pieskāriena, un tā viss notika. Mēs tikāmies, kad Serjožam bija brīvais laiks. Es nekad ne uz ko nepretendēju, vienkārši gribēju būt blakus," stāstīja Anastasija.

Pēc pusotra gada attiecībām Anastasija saprata, ka vairs nevēlas būt tikai mīļākā. Tieši tāpēc viņa pēdējo reizi tikās ar vīrieti 19. augustā, bet pēc tam uzzināja par grūtniecību. Viņa it kā divreiz esot taisījusi testu, kurš bijis pozitīvs. 

Šovā eksperti lūdza Anastastiju atkārtot procedūru ārsta klātbūtnē aizkulisēs. Pašai sievietei par pārsteigumu, tests bija negatīvs. 

Šokēta par rezultātiem, Anastastija pat noģība. 

"Ja es zinātu, ka neesmu stāvoklī, es nekad nerunātu par savām attiecībām ar Sergeju. Izrādās, ka es apmeloju cilvēku, un tas ir šausmīgi. Es nesaprotu, kā tas ir iespējams," tiešraidē klāstīja sieviete. 

Programmas ētera laikā tika demonstrēti intīmi kadri ar Gluško un Šuļženko, kuros abi redzami kaili. Pēc Tarzāna mīļākās teiktā, viņa šo video uzņēmusi kā piemiņu par attiecībām ar zvaigzni, kamēr eksperti studijā secināja, ka Anastasija ar video vienkārši vēlējusies šantažēt precēto Gluško. 

Pagaidām gan nav skaidrs, kas nozaga rotaslietas no Koroļovas mājām. Tomēr, neskatoties uz krāpšanu, Tarzānam nebūs ārlaulības bērnu. Pati Anastasija turpina noliegt jebkādas apsūdzības par zādzību. 

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu