Krievijas striptīzdejotājs Tarzāns paziņo, ka krāpis savu sievu, mūziķi Natašu Koroļovu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārās Krievijas dziedātājas Natašas Koroļovas vīrs Sergejs Gluško jeb plašāk pazīstams kā Tarzāns nāca klajā ar paziņojumu, ka ir krāpis savu sievu, neslēpjot detaļas par notikušo.

Iepriekš mediji ziņoja, ka kādu dienu augustā, kad dziedātāja nav bijusi mājās, viņas vīrs Tarzāns atveda uz mājām divas mazpazīstamas sievietes. Pēc pārgulēšanas no slavenību pāra dzīvokļa esot pazudušas rotaslietas 56 tūkstošu eiro vērtībā. Tarzāns nav pamanījis, ka ticis apzagts, to pamanījusi Koroļova, kad atgriezusies mājās, tādēļ vīrs viņai izstāstījis par notikušo. Pāris iesniedza ziņojumu policijā.

Pēc tam parādījās informācija, ka viena no sievietēm no Tarzāna ir stāvoklī. Tā izrādījusies topošā modele, aktrise un dziedātāja Anastastija. Neilgi pēc tam parādījās arī video pierādījumi ar neuzticīgo Tarzānu. Tobrīd pāris incidentu nekomentēja. 

Tomēr 15. septembrī Tarzāns pats izlēma apstiprināt šīs runas.

"Notika incidents... Es krāpu savu sievu un atklāti par to runāju. Es nebūšu otrs Mihails Jefremovs un neapgalvošu, ka tas nebiju es. Jā, es to izdarīju. 

Es par to būšu atbildīgs Dieva un savas sievas priekšā. Vairs neviena priekšā es atskaitīties netaisos," apgalvoja Tarzāns. 

Striptīzdejotājs rakstīja, ka savos 50 gados ir "200 procenti vīrietis" un ticis piemānīts. Viņš mīlot tikai vienu sievieti - Koroļovu, tomēr uzskata, ka abas sievietes esot viņu speciāli pavedinājušas. 

"Viņas izmantoja dažādus paņēmienus, kā mani novest līdz neadekvātam stāvoklim, tādēļ notika tas, kas notika. Viena kliedz, ka ir stāvoklī, bet es nepieļāvu, ka tas varētu notikt,"  ksiadroja Tarzāns. 

Tagad viņš cerot, ka krāpnieces tiks sodītas - pret abām sievietēm jau esot ierosināta krimināllieta.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu