"Mēģināšu "noraut" viņam galvu." Latviešu MMA zvaigzne Fleminas vien nedēļu pirms cīņas tiek pie jauna pretinieka

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Madars Bertholds Fleminas
Madars Bertholds Fleminas Foto: No personīgā arhīva

Latviešu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Madars Bertholds Fleminas vien nedēļu pirms gaidāmā dueļa "Cage Warriors 114" cīņu šovā ticis pie jauna pretinieka.

Oriģināli Madara pretinieks 24. septembrī bija brits Kriss Eštlijs (8-5-0), tomēr cīkstonis treniņu procesā iedzīvojies savainojumā, kā rezultātā no cīņas pret latvieti ir atteicies.

Pavisam īsā laikā cīnīties ar Fleminas ir pieteicies Mateuss Figļaks, kurš savā profesionālajā karjerā ir izcīnījis trīs uzvaras, piedzīvojot vienu neveiksmi.

Portāls "Apollo" pirms gaidāmās cīņas sazinājās ar pašu Fleminas, lai noskaidrotu viņa domas par pretinieka maiņu neilgi pirms gaidāmās cīņas. Izrādās, ka jaunais pretinieks reiz ir bijis arī Madara treniņu biedrs.

"Čalis ir ļoti labs stājā. Trenējos ar viņu kopā Taizemē, kur sanāca gan pasparingot, gan palauzties. Neko sliktu nevaru teikt, vienīgi to, ka būs ļoti interesanta cīņa, jo abi kopš tā laika esam auguši," sacīja Fleminas.

Tāpat cīkstonis uzsver, ka Eštlija cīņas stils ir vairāk tendēts uz laušanos un brīvo cīņu, kamēr pret Figļaku, visticamāk, nāksies lielāko daļu cīņas pavadīt stājā: "Gatavojos cīņai ar grepleri, bet tagad būs pretinieks, kam patīk cīnīties stājā. Vēl arī fakts, ka es uzvarot neko īsti neiegūšu, jo viņa bilance ir 3-1."

Vaicāts par to, vai tik neilgi pirms cīņas kaut kas būtiski mainījies treniņu procesā, Madars atbildēja noliedzoši: "Neko īpaši neesmu mainījis. Tāpat koncentrējos uz greplingu, bet pāris reižu nedēļā strādāju arī pie cīņas stājā, lai rokas ir ātrākas un būtu gatavs cīnīties arī šajā pozīcijā."

Runājot par stratēģiju gaidāmajai cīņai, Madars atklāja, ka gatavojas būt agresors: "Iešu uz priekšu un mēģināšu viņam "noraut" galvu, bet esmu gatavs arī pretuzbrukumiem. Protams, daudz kustēšos."

Fleminas arī uzsvēra, ka situācija ar svaru pirms gaidāmās cīņas esot, citējot pašu cīkstoni, perfekta, jo šobrīd svara skala rādot 82 kilogramus, kas nozīmē, ka līdz nākamai trešdienai atlicis zaudēt vairs tikai piecus kilogramus.

Nobeigumā Madaram tika vaicāts prognozēt, kā tieši cīņa beigsies: "Prognozes nav, bet uzvara būs 100%." 

Fleminas cīnās "Cage Warriors" organizācijas svara kategorijā līdz 77 kilogramiem. Savas karjeras laikā latvietis ir ticis pie septiņām uzvarām, bet savu vienīgo zaudējumu piedzīvoja pēdējā cīņā, kad ar tiesnešu lēmumu tika atzīts Adama Proktora pārākums. 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu