Beļģijas kroņprinceses sākusi mācības militārajā akadēmijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Beļģijas kroņprincese Elisabete.
Beļģijas kroņprincese Elisabete. Foto: Reuters/ScanPix

Beļģijas 18 gadus vecā kroņprincese Elisabete ir sākusi mācības Beļģijas militārajā akadēmijā un par savām gaitām informējusi arī sociālo tīklu lietotājus.

18 gadus vecā kroņprincese Elisabete šā gada septembrī sākusi mācības un aktīvus treniņus militārajā skolā. Foto redzams, kā Beļģijas kroņprincese piedalās militārās iniciācijas mācībās Elsenbornas Beļģijas armijas nometnē Butgenbahā, Beļģijā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) on

Princese Elisabete ir Beļģijas karaļa Filipa un karalienes Matildes vecākais bērns. Viņa kroņprinceses titulu ieguva, kad princeses vectēvs, karalis Alberts II, 2013. gada 21. jūlijā atteicās no troņa par labu savam dēlam.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace) on

Princese Elisabete līdz šim studējusi Briseles Sv. Jāņa Bērmana koledžā - tās ir būtiskas izmaiņas karaliskās ģimenes paradumos, jo pirmo reizi nākamās Beļģijas monarhes izglītība tiek iegūta holandiešu valodā. Jāpiebilst, ka Elisabete brīvi runā holandiešu, franču, vācu un angļu valodās.

18 gadus vecā karaliskās ģimenes pārstāve publiski izcēlusies ar savu darbību labdarības laukā - viņa bieži brīvprātīgi palīdz bērniem ar mācīšanās grūtībām, veciem cilvēkiem, bezpajumtniekiem un cilvēkiem ar invaliditāti.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu