"Noziedznieka seja bija redzama ekrānā." Palaidnīgs pērtiķis ar zagtu telefonu uzņem selfijus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Nerāts pērtiķis Malaizijas galvaspilsētā pieķerts kāda studenta telefona zādzībā. Dzīvnieku nodeva telefonā atstātie video un selfiji jeb pašbildes, vēsta portāls "AP".

Sestdienas rītā Zakrids pamanījis, ka no viņa istabas pazudis telefons. Telefona vāciņu viņš atrada mētājamies zem gultas un nekas nav liecinājis par zādzību.

Nākamajā dienā netālu no mājām viņa tēvs manījis mērkaķi, tāpēc jaunietis devies pārmeklēt tuvējo mežu. Zvanot no brāļa telefona, Zakrids atradis pazudušo ierīci nomestu dubļos zem palmas. Puisis bijis visai pārsteigts, kad telefonā atradis, ka nebēdnis, kas to nočiepis, atstājis par piemiņu lērumu fotogrāfiju un video. 

"Mans tēvocis jokoja, ka varbūt mērkaķis vēlējies uztaisīt pašbildes. Kad ieskatījos telefona galerijā, biju šokā. Noziedznieka seja bija redzama ekrānā. Tas bija bezgala smieklīgi," teicis Zakrids.

Puisis bijis izbrīnīts, ka no visām lietām, kas atradušās istabā, mērkaķis paņēmis tieši telefonu. Iespējams, ka tas dzīvniekam atgādinājis ēdienu.

Lielākā daļa attēlu bija izplūduši, bet dažos varēja redzēt palaidņa seju. Vienā no video, kas uzņemts koku galotnēs, var redzēt, ka mērkaķis telefonu centies apēst.

"Tagad mana māja ir pilnībā nocietināta," sacīja Zakrids.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu