Keitijas Perijas izsekotājs draudējis nogalināt viņas mīļoto Orlando Blūmu. Aktieris pa ielām staigā ar gāzes baloniņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP / Scanpix

Aktieris Orlando Blūms kļuvis par tēti, taču prieku samaitājis kāds nelabvēlis, draudot Orlando ģimenei. Lai sevi pasargātu, aktieris redzēts iepērkoties ar asaru gāzes baloniņu rokās, vēsta ziņu aģentūra “Daily Mail”.

Pagājušajā mēnesī aktiera līgava Keitija Perija laidusi pasaulē meitiņu vārdā Deizija. Keitija un Orlando sākuši satikties 2016. gadā, taču abi saderinājušies pagājušā gada februārī. Dziedātāja paziņojusi, ka ir stāvoklī, pagājušā gada martā.

Neilgi pēc meitiņas piedzimšanas mūziķes ģimene saskārusies ar kādu nelabvēli – vīrieti vārdā Viljams Terijs. Viljams esot izsekojis un nelicis mierā Keitiju un viņas ģimeni.

Tiesas dokumentos rakstīts, ka vīrietis sociālajos tīklos esot draudējis Orlando Blūmam apgriezt sprandu, kā arī mēģinājis iekļūt pāra mājoklī. Vīrietis esot bezpajumtnieks, kas dzīvo sudrabotā “Buick” markas sedana automašīnā.

“8. septembrī Terijs pārlēca pāri manas Beverlihilsas mājas žogam. Apsardze lika Terijam doties prom, taču viņš pretojās, tādēļ viņu apcietināja,” apgalvoja dziedātāja.

Tagad pāris var uzelpot, jo tiesa beidzot izdevusi rīkojumu, kas izsekotājam Viljamam Terijam liedz tuvoties Blūma līgavai Perijai. 8. oktobrī norisināsies vēl viena tiesas sēde, lai rīkojums par tuvošanos būtu pastāvīgs un attiektos uz visiem Perijas ģimenes locekļiem. Lai gan Blūms vēl joprojām ievēro drošības pasākumus.

Pārim tuvu stāvošs avots nesen pastāstījis izklaides ziņu aģentūrai “ET Online”, ka, neskatoties uz pārdzīvojumiem, pāris nevar atrauties no savas atvases. Avots arī sacījis, ka Keitija ir brīnišķīga māte un pāra mīlestība kopš meitiņas piedzimšanas ir kļuvusi vēl spēcīgāka. Orlando kādā senākā intervijā ar Džimiju Felonu esot sacījis, ka nevarot vien sagaidīt meitiņas nākšanu pasaulē un cer, ka viņa mīlēs tēti tikpat ļoti, cik viņš mīl viņu.

Atgādinām, ka Orlando un Keitija 26. augustā vietnē “Instagram” publicējuši abu meitiņas Deizijas attēlu. Zem tā bija rakstīts: ”Mēs esam mīlestības spārnoti un pateicīgi par meitiņas mierīgo atnākšanu. Bet zinām, ka mums ir paveicies, jo ne visiem var būt tik mierīgas dzemdības.” Publicētajā attēlā redzama Deizijas rociņa, kas satvērusi mammas un tēta pirkstus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu