Lady Gaga publisko ļoti intīmu un personīgu videoklipu par viņas mentālo veselību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Spilgtā dziedātāja Lady Gaga 18. septembrī nāca klajā ar jaunu dziesmu “911”. Popdīva atklāja, ka mūzikas video esot ļoti personīgs un stāsta par viņas garīgo veselību.

“Šī īsfilma ir ļoti personīga, tajā stāstīts par garīgo veselību un sapņiem,” rakstīja 34 gadus vecā dziedātāja vietnē “Instagram”. “Ir pagājuši vairāki gadi, kopš esmu jutusies tik dzīva un radoša.”

“Instagram” publikācijā dziedātāja arī pateicās saviem faniem un cilvēkiem, kuri palīdzējuši pandēmijas laikā video veidot. “Esmu pamodusies, es jūs redzu, es jūs jūtu, paldies, ka noticējāt maniem spēkiem, kad biju ļoti nobijusies. Mana kādreizējā ikdiena ir kļuvusi par filmu. Patiess stāsts, kas kļuvis par pagātni. Tā ir sāpju dzeja,” nobeigumā rakstīja dziedātāja.

Fani pamanījuši, ka māksliniecisko video iedvesmojusi armēņu filma “Granātābolu krāsa”. Vairāki “Twitter” lietotāji pievērsuši uzmanību kadriem, kas sasaucas ar 1996. gada armēņu kinolenti.

Intervijā ar “People” zvaigzne arī atklāja, ka, veidojot albumu “Chromatica”, viņas dzīvē bijis drūms periods.

“Es pamodos un sapratu, ka esmu Lady Gaga, un tas manī raisīja skumjas, kļuvu depresīva un nevēlējos būt es pati. Mani biedēja, ko karjera ir nodarījusi manai dzīvei un mieram,” intervijā teica dziedātāja.

“Ļoti daudz laika pavadīju nekustīgi, jo vienkārši nevēlējos neko darīt. Taču pēc kāda laika lēnām sāku radīt mūziku, centos dalīties ar savu stāstu dziesmās,” skaidroja mūziķe.

Dziedātāja arī paziņoja, ka publicēs grāmatu “Channel Kindness”, ko raksta kopā ar māti Sintiju Džermanotu. “Mani audzināja citādāk. Man bija jāuzaudzē bieza āda un emocijas jāpatur pie sevis. Es nesapratu atšķirību starp normālu tīņa attīstību un reālu problēmu.” 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu