Tik atklāti, kā nekad. Gaidāma dokumentālā filma par Saseksas hercogu dzīvi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Saseksas hercogu vaska figūras. Ilustratīvs attēls.
Saseksas hercogu vaska figūras. Ilustratīvs attēls. Foto: AFP/SCANPIX

Saseksas hercogu pāris, Megana Mārkla un princis Harijs, ir piekrituši filmēties "Netflix" producētā dokumentālajā filmā par savu dzīvi, vēsta portāls "The Sun".

"Tas būs smalki. Hercogi veļas, lai citi varētu ielūkoties viņu dzīvē. Domāju, ka viņi vēlētos, lai filma izgaismo tikai nabadzību un ekoloģiskās problēmas, taču "Netflix" šajā stāstā iepīs arī atklātas detaļas par pāra dzīvi," izdevumam minējis anonīms avots. Tiek prognozēts, ka šīs filmas uzņemšana ilgs aptuveni trīs mēnešus.

"Pamatā filma ir iecerēta par Saseksas hercogu iesaistīšanos labdarībā, nevis to, kas notiek aiz "aizslēgtām durvīm". Tiesa, noteikti netrūks pārsteidzošu kadru," izdevumam stāstījis karaliskajam pārim pietuvināts avots.

Iepriekš vēstīts, ka Saseksas hercogu pāris ir noslēguši darījumu 150 miljonu ASV dolāru vērtībā, kura ietvaros viņi strādās pie vairākām dokumentālajām filmām, īsformāta seriāliem un izglītojoša satura bērniem. 

Tiesa, ir viens cilvēks, kas par šīm ziņām varētu arī nebūt pārlieku priecīgs - karaliene Elizabete II, kura par šo soli sava mazdēla ģimenes dzīvē uzzinājusi ar mediju palīdzību.

Avots karaliskajā namā medijiem atklājis, ka "karaliene nebija informēta par "Netflix" darījumu. Iepriekšējie biznesa darījumi, kuros iesaistīti karaliskās ģimenes pārstāvji, nereti ir beigušies ar sabojātu reputāciju.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu