Nebijis pavērsiens "Ērkšķos" - šovam pievienojas vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

“STV Pirmā!” sociālā projekta “Caur ērkšķiem uz...” jaunā sezona sākusies ar ko negaidītu - pirmo reizi projekta vēsturē līdzās 10 dāmām ar skarbiem dzīves stāstiem savu dzīvi ir gatavs mainīt arī vīrietis.

33 gadus vecais rīdzinieks Edgars ir alkoholiķis un izbijis cietumnieks, kurš gatavs laboties, pievienojoties projektam.

Kopā ar pārējām dalībniecēm, ekspertu vadībā, viņš ir apņēmības pilns doties pārmaiņu ceļā un darīt visu, lai pie ierastās dzīves neatgrieztos - Edgars sapņo par no atkarībām brīvu dzīvi, saskanīgām attiecībām un stabilu, ienesīgu darbu. 

Staltais vīrietis pie meitenēm ieradīsies gluži kā princis – balta zirga mugurā. “Ērkšķu” dāmas gan smiesies, ka vēl domās, ko paturēt – zirgu vai jātnieku. Satiekoties ar jauno kolēģi, viņas neskoposies arī ar skaudriem vārdiem – “mačo uz zirga”, ironizēs projekta dalībnieces un izteiks minējumus, ka kungs patiesībā ir jāšanas instruktors, kurš ieradies, lai dāmas pamācītu. Vēl vairāk – dažas savos izteikumos būs pat tik skarbas, ka spriedīs - Edgars esot “ne šāds, ne tāds” un viņu ieraugot “gribējies vemt.”

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu