Neparasts atgadījums NBA - spēlētājs kļuvis par čempionu jau pirms fināla

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dions Veiterss
Dions Veiterss Foto: AFP / Scanpix

Šogad Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālā tiksies Losandželosas "Lakers" un Maiami "Heat". Abas komandas vēl nav uzsākušas finālsēriju, bet viens no "Lakers" spēlētājiem jau var rēķināties, ka tuvākajās nedēļās kļūs par NBA čempionu.

Losandželosas "Lakers" aizsargs Dions Veiterss šosezon pie čempionu gredzena tiks neatkarīgi no gaidāmās finālsērijas rezultāta.

Šī sezona Veitersam sākās visai neveiksmīgi. Sezonas ievadā skandalozais aizsargs no komandas saņēma diskvalifikāciju par apreibinošu vielu ienešanu lidmašīnā. Tomēr pēc tam Veiterss pamanījās dažas spēles aizvadīt "Heat" rindās.

Sezonas turpinājumā sekoja maiņas darījums, kura rezultātā Veiterss nonāca Memfisas "Grizzlies" rindās. Tiesa Memfisa no viņa uzreiz atbrīvojās. Aizsargs nonāca brīvo aģentu pulkā.

Šādu situāciju izmantoja Losandželosas "Lakers", kas pieredzējušo aizsargu pievienoja savam sastāvam. Līdz ar to ir izveidojusies tāda situācija, ka Veiterss šosezon ir spēlējis abās komandās, kas jau naktī uz ceturtdienu uzsāks cīņu par Lerija O'Braiena titulu. Ņemot vērā, ka Veiterss ir spēlējis gan "Lakers", gan "Heat", viņš jebkurā gadījumā būs tiesīgs tikt pie čempiona gredzena.

Pēdējo reizi šāds atgadījums notika 2016. gadā, kad Andersons Varežao pēc 14 gadu ilgas karjeras "Cavaliers" rindās tika atbrīvots no Klīvlendas vienības un pievienojās Goldensteitas "Warriors". Toreiz finālā triumfēja "Cavaliers", bet Varežao atteicās pieņemt čempiona gredzenu par sezonas pirmajā pusē nospēlētajiem mačiem Klīvlendas sastāvā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu