Makrona īsi pirms vizītes Latvijā atklāti komentējusi viņas un vīra lielo gadu starpību un mīlas stāstu (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Francijas prezidents Emanuels Makrons un prezidenta kundze Brižita Makrona parakstās viesu grāmatā vizītes laikā Rīgas pilī.
Francijas prezidents Emanuels Makrons un prezidenta kundze Brižita Makrona parakstās viesu grāmatā vizītes laikā Rīgas pilī. Foto: Edijs Pālens/LETA

Francijas prezidents Emanuels Makrons ar sievu Brižitu ir precējušies kopš 2007. gada. Viņiem ir 24 gadu vecuma starpība, tomēr tas pārim netraucē būt laimīgās un mīlošās attiecībās. Nu šo krietno vecuma starpību jaunākajā intervijā žurnālam "Elle" komentēja Francijas pirmā lēdija. 

Makrons ar sievu salaulājās, kad viņam bija 30 gadi, bet sievai - 54. Tolaik tas izraisīja lielu ažiotāžu, tomēr ar laiku cilvēki pierada.

Iepriekš Makrona bija precējusies ar baņķieri Andrē Ozjēru, turklāt pārim ir trīs bērni. Brižita ir arī vecmāmiņa septiņiem mazbērniem. 

Tomēr intervijā sieviete pastāstīja, ka viņu gadu starpība ar Makronu netraucē. 

"Emanuela vienīgais trūkums ir tāds, ka viņš ir jaunāks! Tas ir mūsu savstarpējais joks, mēs ne mirkli neizjūtam vecuma starpību. Mani nekad nav piesaistījuši jaunāki vīrieši, man tas nav pat ienācis prātā. Un Emanuels nekad nav bijis manā gaumē - laimīgais muļķis, kurš saka, ka lasīju viņa dzejoļus un mājasdarbus," teica Brižita. 

Tā patiešām bijis - 15 gadu vecumā skolēnam Makronam skolotāja Brižita mācījusi  franču literatūru un drāmu. Tieši strādājot pie lugas "Komēdijas māksla" tapšanas, abi esot viens otrā ieskatījušies. 

"Mēs abi rakstījām piektdienu vakaros, un no sestdienas es vairs nevarēju sagaidīt piektdienu. Es tolaik nesapratu, kāpēc. Tas šķita tik neprātīgi!" teic Francijas prezidenta sieva. 

Abi gan esot mēģinājuši pretoties jūtām. "Es biju tā, kura lika Emanuelam doties prom un pavadīt viņa pēdējo skolas gadu Parīzē, jo man šķita, ka tas viņam būs labāk. Tajā laikā starp mums nekā nebija, bet tenkas jau bija radušās. Es tolaik tikai rūpējos par saviem trim bērniem, nekas cits mani neinteresēja."

Abi Makrona prombūtnes laikā daudz sarakstījās. Sieviete gan uzskata, ka abu attiecības ir pārdomātas.

"Mūsu mīlas stāsts attīstījās lēni. Es pamazām liku saprast savai ģimenei, Emanuels savai ģimenei... Mēs neiznīcinājām visu mūsu ceļā, pat ja noteikti kaut ko sanāca iznīcināt. Jebkurā gadījumā šķiršanās vienmēr sagādā sāpes. Bērni bieži cieš. Es zinu, ka sāpināju savus bērnus, un tā ir lieta, par ko sevi vainoju visvairāk. Bet es nevarēju to nedarīt. Dzīvē ir reizes, kad jāizdara vitāli svarīgas izvēles. Un šī bija mana. 

Tādēļ 20 gadu atšķirība patiešām nav nekas. Protams, mēs brokastojam - es ar savām grumbām, viņš ar savu svaigumu, bet tā tas ir. Ja es nebūtu izdarījusi šo izvēli, es būtu palaidusi garām dzīvi,

intervijā vaļsirdīgi atzina Makrona.

Atgādinām, ka no otrdienas līdz trešdienai oficiālajā vizītē Latvijā uzturas Makrons ar kundzi Brižitu Makronu.

Foto: Makrons ar kundzi ierodas Rīgā

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu